YARDIM! ACİL - Essentials Türkçe Karakter Kullanma

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Zaten onu yapmazsam niye sorayım, bir oku konuyu.

Çıkıyor işte asıl .jar dosyasının içinde olduğu için.

Yapanlar var.

Zaten.

Dostum çok mantıklı bu ama çok zor ya yapımı, var mı böyle dönüştürücü falan.Ben mesela Tıkla yazayım dönüştüre basayım T/I00FCkla yazsın mesela.

Parserin olayı ne hocam ?

Türkçe karakteri orjinalinde desteklemeyen eklentilerin configini özelleştirip uygun hale getirmek.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa normal bir şekilde TR karakter kullanıp yaz. Daha sonra unicode kodlarını kullanarak ctrl f ile değiştir.
Ben öyle yapıyordum. Ama sana pek önermiyorum. Art arda unicode kullanınca saçma sapan bir şekilde gözükebiliyor.
Onu düzeltmeninde bir yöntemi vardı fakat üstüne düşmem lazım şimdilik bu kadar iyi forumlar.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türkçe karakteri orjinalinde desteklemeyen eklentilerin configini özelleştirip uygun hale getirmek.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dostum dönüştürmek için bir yol yok mu, tekrar soruyorum.
Tıkla yazınca mesela otomatik dönüştürüp T/I00F0kla'ya dönüştürecek mesela.
Bana kalırsa normal bir şekilde TR karakter kullanıp yaz. Daha sonra unicode kodlarını kullanarak ctrl f ile değiştir.
Ben öyle yapıyordum. Ama sana pek önermiyorum. Art arda unicode kullanınca saçma sapan bir şekilde gözükebiliyor.
Onu düzeltmeninde bir yöntemi vardı fakat üstüne düşmem lazım şimdilik bu kadar iyi forumlar.
600 Satır essentials ve çok zorlar bu beni.

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim seninki resetlenmiş, benim pcnin bi sorunu var kendiliğinden kapanıyor.
Auction pluginlerinin dil dosyaları çok karışık olur örneğin onu sonuna kadar çevirdim tam kaydedicektim pc kapandı dosya şey yoluna gitti anla işte :D
Benimde pek hevesim kalmıyor bazen. Aga ben sana ctrl+f ile çevir dedim fakat tümünü değiştir diye bir olay var. Notepad++ da örneğin 100 adet ş harfini 1 saniyede çevirebilirsin.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim seninki resetlenmiş, benim pcnin bi sorunu var kendiliğinden kapanıyor.
Auction pluginlerinin dil dosyaları çok karışık olur örneğin onu sonuna kadar çevirdim tam kaydedicektim pc kapandı dosya şey yoluna gitti anla işte :D
Benimde pek hevesim kalmıyor bazen. Aga ben sana ctrl+f ile çevir dedim fakat tümünü değiştir diye bir olay var. Notepad++ da örneğin 100 adet ş harfini 1 saniyede çevirebilirsin.
Aaa bak tümünü çevir olayı çok mantıklı.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Dostum dönüştürmek için bir yol yok mu, tekrar soruyorum.
Tıkla yazınca mesela otomatik dönüştürüp T/I00F0kla'ya dönüştürecek mesela.

600 Satır essentials ve çok zorlar bu beni.

Çeviri kısmını komple oraya kopyalayıp dönüşmüş halini almak zor olmasa gerek, benim söylememe gerek yoktu bence çözmen için bunu.