WitherLegend
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
invokeinterface org/bukkit/entity/Player/sendMessage(Ljava/lang/String
V 2
.jar dosyalarının içinde nerede olabilir ?
.jar dosyalarının içinde nerede olabilir ?
WorldGuard pluginini inceliyordum, o hata mesajlarını bulmak için classları tek tek.Kusura bakma ama : WHAT ???
Teşekkürler fakat org/bukkit e giriyorum entity ve player.java yok.'org/bukkit/entity/Player.java' nın içindeki sendMessage(String arg0) metodu.
Player p = (Player) sender;
p.sendMessage("bir şey");
Dostum gerek yoktu açıklamana, peki WorldGuard'da oyuncuya gönderilen mesajları nasıl bulabilirim?Bir oyuncuya mesaj göndermek için kullanılan temel bir şey. Mesela:
Bu bir interface olduğu için ve worldguard içinde kullanıldığı için "invokeinterface" kullanılmış.Kod:Player p = (Player) sender; p.sendMessage("bir şey");
Craftbukkit'i açabilirsen onun içinde org/bukkit/entity/Player 'ı bulabilirsin.
Yani mesajı mı değiştirmek istiyorsun? Tam olarak ne istediğini anlayamıyorum daDostum gerek yoktu açıklamana, peki WorldGuard'da oyuncuya gönderilen mesajları nasıl bulabilirim?
Mesela Bu bloğu kıramazsınız gibi mesajlar yolluyor ya, onu hangi class ile bulabilirim.Yani oyuncuya yollanan mesaj classını .
Evet mesela wgli bir bloğu kırınca "Hey! Sorry, but you cant break block." tarzı yazı yazıyor ya, onu türkçeleştirmek istiyorum işte.Yani mesajı mı değiştirmek istiyorsun? Tam olarak ne istediğini anlayamıyorum da![]()
O her class'ta farklı bir mesaj verebilir. Sen WorldGuard'ı aç ve class'larda tek tek sendMessage metodunu ara. Hepsi tek bir yerde toplanmaz yaniEvet mesela wgli bir bloğu kırınca "Hey! Sorry, but you cant break block." tarzı yazı yazıyor ya, onu türkçeleştirmek istiyorum işte.
Hayvan gibi class var.Nasıl bulabilirim ?O her class'ta farklı bir mesaj verebilir. Sen WorldGuard'ı aç ve class'larda tek tek sendMessage metodunu ara. Hepsi tek bir yerde toplanmaz yani![]()
Çünkü düşünemeyecek kadar aptalım.Yani ne olduğunu bilmiyorum.Ne yapabilirim bu kaynak kodlarında?Neden direkLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bakmıyorsun?
Neden global acaba, herkes ingilizce kullandığı için olabilir mi?WitherLegend sen takmışsın Türkçeleştirmeye
Minecraft Türkçe üzerine kurulmuş bir oyun değil, dizginle azcık kendini
her şey Türkçe olsa keşke ama malesef değil. Çünkü ingilizce global bir dil.