SkyBlock paketimizi nasıl buldunuz?

• Muhteşem!

Kullanılan: 85 57.8%
  • Güzel

Kullanılan: 30 20.4%
  • Berbat & Geliştirilmeli

Kullanılan: 32 21.8%

• Kullanılan toplam oy
    147

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardesim Guzel Ve Ayrintili Bi Konu Olmus Dier Arkadaslarin Mesajlarinin Uzerine Soyluyorum Bazi Hatalar Var (Ben Daha Denemedim) O Sorunlari Duzeltirsen Ve Ufaktefek Gelistirmeler Yaparsan Guzel Bi Skyblock Plugin Paketi Olucagini Dusunuyorum :)

Son düzenleme:

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." yazıyor ama aşağı düşmeye devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Spawn noktasına "/dusunceburadandevamet" komutunu gir.

Kardesim Guzel Ve Ayrintili Bi Konu Olmus Dier Arkadaslarin Mesajlarinin Uzerine Soyluyorum Bazi Hatalar Var (Ben Daha Denemedim) O Sorunlari Duzeltirsen Ve Ufaktefek Gelistirmeler Yaparsan Guzel Bi Sb Pl Olucagini Dusunuyorum
Diğer arkadaşların yanlış craftbukkit kullandıkları için hata aldılar.
Eğer sen paketi indirip 1.7.X - 1.8.X craftbukkit kurarsan hiçbir sorunla karşılaşmayacaksın.

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olabilir.Dedigim gibi ben daha denemedim :) Ayrica 1.7.x 1.8.x spigota girmezmi?

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben biara bulmusdum ama calismamisdi 1.7x 1.8.x.bide akyblocka ada menyusu eklemek munkunmu?
Böyle konuları bana değil de başkalarına sorsan?
Oruçluyuz ya, bayılacağım da :)
Paket hakkında zaten fazla destek vermiyorum. Tertemiz paket isteyen kullanır, istemeyen kullanmaz.

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Like dostum! sana bir plugin soracağım tabi bilirsen, hani bazı sunucularda var oyun başladığı zaman alta iniyor yün kırmızı oluyor harita ismi vs vs gösteriyor o plugini bulamadım parayla olsa bile alacağım sen biliyormusun...

[Not:] Moderatörler size sesleniyorum konu uyumuş değil 20 martta paylaşılmış bir şey olmaz 2 uyarıyıda vermeyin :D