Galiba Skyblock PlUGİNİNDE Sorun Var Ada Yazinca Açmiyor ve ismin başinda [] böyle olmasi lazimken ilk başlayanlar [island level dige çirkin bir yazi çikiyor permission lar gropmanagerde etkin değil [1bukkit 1de nitrado bukkit de denedim
Benim pakette böyle bir sorun yok. Paketi attıktan sonra yüklediğin bir pluginden kaynaklanıyor olabilir.Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Bende ki plugin de bir sıkıntı oldu yardım eder misin?
Oyuncular server'a girdiklerine Kurucu oluyorlar ve OP'ları oluyor.
Duruma göre V2 gelir.V2 Gelecek mi ?
Merakla Bekliyorum
Gelirse Ne Zaman Gelecek ?
Başka Plug-in Paketi Paylaşacak mısın ?
Bu Arada hızlar,eniyiler,recipe kısımları sorunlu
Farketmez FTP girişi yaparak craftbukkit 'i değiştirebilirsin.hesabim nitrado ama dostum
V2 Nezaman GelirLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu linkte bulunan craftbukkiti indir ve plugin paketini hiç ellemeden plugins dosyasının içine at.
Benim pakette böyle bir sorun yok. Paketi attıktan sonra yüklediğin bir pluginden kaynaklanıyor olabilir.
Duruma göre V2 gelir.
şu an zaten bulunan paketlerin daha güncelinde olan bir paket. O yüzden şuanlık büyük bir yenilik yok.
V2 gelince dediklerin düzelicek.
Bunları ben düzeltememTeşşekürler Gayet Güzel Bir Plugin Paketi Bügün Biraz Daha Yogunlaştıdma Sorunu ben yapıyıormuşum plugins dosyasının içine .plugins isminde atıyormuşum ve groupmanageri almiyormuş gayet güzel bir plugin şu an açacagım serverımde kullanıcagım tabii ki birazcik editledim senin için sorun olurmu?
Birde ChestCommands Warp Da Sorun Var Warplarımı Ekliyorum Warps.yml ye ama tek 1 warpi gösteriyor %
Pakette böyle bir sorun yok!Merhaba *TAB LIST GORUNMUYOR YANI ISIMLER YOK NASIL DUZELIR*
Linki güncelledim.İndirmeye Çalıştım Ama Kotanız Aşındı Diyo Mesaj Cıktı Kayıt Ol Dedi Oldum Ama E Postamı Vermedim Başka Bir Siteden 20 Dakikalık Aldım 20 Dakika Dolmak Üzere E Malime Mesaj Yollamıyor Paket İçin Girdiğim Derde Bak! Bi MediaFire'ya Veya Dosta TC'ye Koyamadınızmı Birzahmet! Daha Siteye Bile Erişemiyorummm...
Sabırsızlıkla V2'yi BekliyorumLinki güncelledim.