• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hub Server Açıcağım Hangi Hosting'i Tercih Etmeliyim ?

Bazı Seçenekler

• Nitrado

Kullanılan: 1 12.5%
  • BatıHost

Kullanılan: 2 25.0%
  • Diğer Lütfen Yorumlarda Belirtin

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

xxxTheKingxxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Yaklaşık 4-5 Kere Nitrado Sunucusu Alımında Bulundum Fiyatlar Biraz Pahalı :hmm:
BatıHost Almayı Düşünüyorum Tecrübesi Olan Arkadaşlar Hosting Önerebilir mi ?
[ Hub Server Açıcağım ]
İlk Konum Yanlışım Varsa Lütfen Yüzüme Vurmayınız !

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel bir hub sunucu tek bir sunucudan oluşmuyor maalesef düzgün bir hub açmak istiyorsanız 4-5 sunucu almalısınız ve bungeecord falan

CroidNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  1. Batihost Tavsiyem​

• Batihost'a
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    Yüklym dedim öylesine bi denedim Normalde Bir Pc de olan interne hızı batihostta 99999999 kat daha hizli 70000Mpbs İle Lolu indirdi Ve Kurdu

• Sonra ookalo speed test girdim ve orada speed testi yaptım çıkan sonuç

• 1356Terabayt İnternet Hızı
  • 1000Terabayt Upload hızı

• | Batihost Herzaman En iyi Hosting |
  • O hostingin önünde duracak Hostinge Şaşarım daha doğrusu
  • Adamlar Özel ilgili davraniyor her kullanıcıya sağolsunlar :) <3

• Bu arada Batihost - AxiTR videosu paylaşmışlar baktınızmı ? geçen youtube da gördüm efsane ,

Son düzenleme:

xxxTheKingxxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft bayi paketlerimiz hub kurmanız için ideal :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim Hanibu hostingi güzelmiş Güvene bilir miyim fiyatlar çok uygun ayrıca sunucular vds mi vps mi kaç kişi bir vds/vps'de bulunuyor ?
Edit: Page not found hatası veriyor sipariş et butonuna tıklayınca ?

Güzel bir hub sunucu tek bir sunucudan oluşmuyor maalesef düzgün bir hub açmak istiyorsanız 4-5 sunucu almalısınız ve bungeecord falan
Nasıl yani detaylı bir şekilde anlatır mısınız ?

1. Batihost Tavsiyem​

• Batihost'a League Of Legends Yüklym dedim öylesine bi denedim Normalde Bir Pc de olan interne hızı batihostta 99999999 kat daha hizli 70000Mpbs İle Lolu indirdi Ve Kurdu

• Sonra ookalo speed test girdim ve orada speed testi yaptım çıkan sonuç

• 1356Terabayt İnternet Hızı
  • 1000Terabayt Upload hızı

• | Batihost Herzaman En iyi Hosting |
  • O hostingin önünde duracak Hostinge Şaşarım daha doğrusu
  • Adamlar Özel ilgili davraniyor her kullanıcıya sağolsunlar :) <3

• Bu arada Batihost - AxiTR videosu paylaşmışlar baktınızmı ? geçen youtube da gördüm efsane ,
Yorumun için teşekkür ederim hanibu ya da batihost bir sunucu almayı düşünüyorum :)

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
vds hizmeti değildir yalnız onu söyleyim. Yani uzakmasaüstü bağlantısı değil web paneliniz üzerinden sunucu oluşturup yönetebiliyorsunuz. İstediğiniz kadar sunucu açıp slotunu vs. belirleyebiliyorsunuz. Serverlarınızı açıp bungeecordla bağlayabiliyorsunuz.

xxxTheKingxxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
vds hizmeti değildir yalnız onu söyleyim. Yani uzakmasaüstü bağlantısı değil web paneliniz üzerinden sunucu oluşturup yönetebiliyorsunuz. İstediğiniz kadar sunucu açıp slotunu vs. belirleyebiliyorsunuz. Serverlarınızı açıp bungeecordla bağlayabiliyorsunuz.
Tesekkur ederim

CroidNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim Hanibu hostingi güzelmiş Güvene bilir miyim fiyatlar çok uygun ayrıca sunucular vds mi vps mi kaç kişi bir vds/vps'de bulunuyor ?
Edit: Page not found hatası veriyor sipariş et butonuna tıklayınca ?

Nasıl yani detaylı bir şekilde anlatır mısınız ?

Yorumun için teşekkür ederim hanibu ya da batihost bir sunucu almayı düşünüyorum :)
Önemli Değil Dostum | Ama dediğim gibi batihost her zaman üstün gelir | mesela başka bir hostinglerde 5-6 saate cevap gelir destek attığınız zaman batihostta en fazla 30 dakka | :)

xxxTheKingxxx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
peki bir şey sorucam bayide sipariş et butonuna tıklayınca page not found hatası veriyor ?