Thraenkost
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 1
10 karakter
La kediye işkence yapıyo burada inanmayın.![]()
10 karakter
La kediye işkence yapıyo burada inanmayın.
#RemovTrollsTröll Ordu olarak Troller'i bunlarla yenebiliriz,tşk.
Hatlar karıştı galiba zamqi. Bence adanayı sen kov.Ben bir serverda en iyi viplerin adamlar 120 tllik vip almış ama öle böle iyi değiller bide envanterib boş olana saldıramıyolar bende bunların evini uzun arayış sonrası buldum
envanterim boş tabi bunlarda devasa tarla yapıo bende durmadan önlerine felan geçiom internette gördüm crash kodu felan varmış bunlarda 2 kişi ikiside en iyi vip ben bunlara vurup kaçtım bunlar beni kovalıo bide savaşta çıkınca itemların düşüo ben kaçarken arkadaş bunlara crashi bi attı 120 tllik vip kiti aldık onlarda yeniden kit için 15 gün bekledi bida aldıken sonunda böle böle sw bıraktılar sonra evlerinin önüne claim felan rezil ettikortalıgı adamlar sw bıraktı sonsuza kadar
ben trolumu anlattım anlatmak istediğim her trolden kurtulamassınHatlar karıştı galiba zamqi. Bence adanayı sen kov.
Okumamıştım zamqi umarım sizin gibi trollerin bir an önce nesli tükenir.ben trolumu anlattım anlatmak istediğim her trolden kurtulamassın
bizimneslimiz tükelmez kardeş geride 1 troll bırak geri trolololo ülkesini kurarOkumamıştım zamqi umarım sizin gibi trollerin bir an önce nesli tükenir.