Rüyamdan Öykü Kurguluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamı rüyamdan alınmıştır.
Topluluktan bazıları arkadaşlarım olduğundan;
Onlarda bazı muhabbetlerimiz vardı. Onları çıkardım.
Zaten kalsa bile anlamazdınız.

ÇUKURDA KALANLAR - BÖLÜM BİR

Beyler biz böyle 20-30 kişilik bir ekibiz.
Bir turistik gezi için dünyadan ayrılıp Dünya'nın aynısı olan, ama içinde insan olmayan bir gezegene gidiyoruz.
Bir uçağımız var, İçine 20-30 kişi tam sığabiliyor. Çok büyük değil. Jet lerin büyüğüne benziyor.
Birde kargo bölümü var bu uçağın. Orada bir tane helikopter var. Helikopter uzayda gidemiyor.
Neyse, Biz yeni gezegene iniş sırasında birkaç olay oluyor (Ne oluyor hatırlamıyorum.) Ben kargodaki helikopterle uçaktan atlıyorum.
Tabi uçaktan çok ayrı bir yere iniyorum ben. Ama Uçağın nereye düştüğünü biliyorum.

İlk başta helikoptere biniyorum, Yeni gezegeni geziyorum biraz.
her yer ağaç, her yer orman.
E tabi insan ne yapabilir orda ? Sıkılırsın.
Bizim uçaktaki fıtılların yanına gittim.
Devasa bir obruğa inmişler. Hemen yanlarına iniyorum.
Tabi rüyada biraz mal olduğumdan adamların yanına paraşütle atlıyorum helikopteride düşünce gücüyle indiriyorum yere.
İner inmez (Rüyada bile fizikçiyim. Paraşütten inerken gerçek hayattaki fizikle 1/1 uyumla iniyorum.) tartışıyorlar bu uçağu buradan nasıl çıkartıcaz diye.
Bende rüyada cidden mal olduğumdan diyorum "Paraşüt bağlayak ?" Topluğunun önderlerinden biriside "Eren bi sus la burada mahsur kaldık" diyor.

Biraz durduktan sonra olayı anlıyorum.
Uçak obruktan çıkamıyor. Çünkü obrukta uçağın hızlanıp kalkış yapabileceği bir yer yok.

Tabi benim beynim durur mu ? Durmaz. Patlatıyorum "Uçak hareket ederken 3-5 kişi arkadan ittirsin" fikrini.
Tabi 20-30 kişiyi aynı anda idare ettiğimden beynim 30'a bölünmüş durumda. Hepsi salak olduğundan çok mantıklı buluyor herkes bu fikri.
Deniyoruz, 3-5 kişi ittiriyor uçak yinede yeterli hıza ulaşmıyor. (Obruğun duvarlarına nasıl çarpmıyor bilmiyorum rüyadayım.)
Sonra millete çemkirmeye başlıyorum "Tabi olmaz, en az 20 kişinin ittirmesi lazım" diye.
20 kişi deniyoruz yine olmuyor.

Daha birsürü şey deniyoruz başkalarının fikirleri ile. Rüyada bu kısmı x10 şeklinde izliyorum.
Uçağın arkasına bomba falan koyup hızlandırmayı bile deniyoruz.

En sonunda Topluluğun önderlerinden birisi "Helikopterle uçağı obruğun dışına çıkartalım, orada süreriz rahat rahat" diyor.
Tabi benim beynim rüyanın sonlarına doğru gelindiğinden biraz daha düzgün olmuş artık.
Diyorum ki "Ula zekasız (aslında o kişide benim) dışarısı full ağaç nerede süreceksin ?"
O da keninden emin bir şekilde "E ağaçların üstünde süreriz ? diyor.
Banada mantıklı geliyor ve uçağı obruktan çıkarma fikirleri arıyoruz.
Baya düşündükten sonra helikopterle uçağı taşıma fikri geliyor aklımıza.
Uçağı helikopter ile taşıyıp ağaçların üzerine bırakıyoruz.
Biraz deniyoruz ama olmuyor. Uçağı obruğa geri bırakıyoruz.

Şimdi akıllarda bazı sorular var !
Ekip Obruktan kurtulabilecek miydi ?
Gezegenden kurtula biliecekler miydi ?
Kimler arakada kalacaktı ?
Eren bu zeka ile helikopter kullanmasını nasıl öğrenmiş ?

HEPSİ BİR SONRAKİ BÖLÜMDE
@CelilOguz

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bunu düzenleyip gittiğiniz gezegendeki bir çukurda yaşayan insanlar varmış da onların yanına inmişsiniz gibi anlatsan film olur.
Labirent tarzı hani, kalmışlar orda çıkamıyolar. Çukurun dışı çok iyi bi dünya ama bilmiyolar cahil kalmışlar dışarda insan da yok. Ama helikopter olduğunu ekleme hikayeye yoksa komedi filmi olur.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu düzenleyip gittiğiniz gezegendeki bir çukurda yaşayan insanlar varmış da onların yanına inmişsiniz gibi anlatsan film olur.
Labirent tarzı hani, kalmışlar orda çıkamıyolar. Çukurun dışı çok iyi bi dünya ama bilmiyolar cahil kalmışlar dışarda insan da yok. Ama helikopter olduğunu ekleme hikayeye yoksa komedi filmi olur.
Ehehe 2. Bölüm de var.
Merak etme ama zaten bu haliyle yapılsa bile tutar. Dünyayı kurtaran adamın oğlu'na gitmiş bir ülkeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...