Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Hangisini almalıyım

• 1.

• 2.

• 3.

• 4.

• benim söylediğimi :)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

karaanfil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Kullandığım ekran kartım yandı veya bozuldu ekran gelmiyor bunun için ekran kartı almaya karar verdim ve ekran kartı alacağım ama hangisi almam gerektiğini bilmiyorum ben biraz baktım ve bu 4ünü buldum sizce en iyisi hangisi?
1.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2.

3.

4.

Buradan 1 tanesini söylerseniz veya en fazla bütcem 250tl uygun ekran kartı söylerseniz çok iyi olur İyi Günler :)

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
R7 240 Alman daha mantıklı olacaktır çünkü diğerleri eski kartlar ve bu kart PCI 3.0 ile çalışıyor.(Yani daha hızlı) Ama yerinde olsam biraz daha bekleyip bütçemi 850-900 TL yaparak RX480 alırdım ve bu kart GTX980'i bile havada tokatlıyor :D

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
AMD ekran kartlarında sapphire marka soğutmalar daha iyidir. 2'cisi diğerlerine göre daha üst seviye bir kart.
Genelleme yapmanız yanlış seçime neden olur. Burada MSI ızgaralı ve tüm kartı soğutacak bir soğutmaya sahipken, Sapphire 2 cm çapında neredeyse etkisiz bir soğutmaya sahip. Her model dediğiniz gibi genellenemez. İyi forumlar...

karaanfil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben lol oynuyorum bu 2. olan ekran kartını aldığım zaman donma gibi bir problem yaşarmıyım. birde lol oynarken aşırı derecede ısınıyordu ekran kartım bunu aldıktan sonra aşırı bir ısınma olurmu?
ayrıca bu ekran kartını soğutmak için önerebileceğiniz birşeyler varmı ?

MyEnesK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben lol oynuyorum bu 2. olan ekran kartını aldığım zaman donma gibi bir problem yaşarmıyım. birde lol oynarken aşırı derecede ısınıyordu ekran kartım bunu aldıktan sonra aşırı bir ısınma olurmu?
Benim Abim LoL Oynuyor 512 MB Ekran Kartıyla Çok FPS Düşmüyor Güzel Oynayabiliyor Ama 2 GB Ekran Kartıyla Lag Bile Olmadan Oynayabilirsin :D
Bende Oynuyodum Bıraktım :D LoL E bi güncelleme gelmiş orda dokular dağa iyi bir ekran kartı istiyormuş D: Abim dedi D:

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben AMD için bir şey söylemiştim. Burda 4. Ekran kartı daha iyi gözüküyor. Soğutma konusunda 4. sıradakini alıp Lol gibi oyunlarda fps 60 sabitlersen geç ısınır. İyi bir soğutma istiyorsan daha fazla para verip iyi bir kart alıcaksın. 60 FPS lol giib oyunlarda yeterli zaten.

karaanfil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim Abim LoL Oynuyor 512 MB Ekran Kartıyla Çok FPS Düşmüyor Güzel Oynayabiliyor Ama 2 GB Ekran Kartıyla Lag Bile Olmadan Oynayabilirsin :D
Bende Oynuyodum Bıraktım :D LoL E bi güncelleme gelmiş orda dokular dağa iyi bir ekran kartı istiyormuş D: Abim dedi D:
ben ilk el oynadığım zaman donuyor sonra geri geliyor 3 4 maç geçtikten sonra ekran gidiyor sinyal yok diyor ve dırır ses geliyordu bu yüzden pcyi kapatıp açmak zorunda kalıyordum veya kapanıyordu

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
ben ilk el oynadığım zaman donuyor sonra geri geliyor 3 4 maç geçtikten sonra ekran gidiyor sinyal yok diyor ve dırır ses geliyordu bu yüzden pcyi kapatıp açmak zorunda kalıyordum veya kapanıyordu
Ekran kartı sadece yeterli değil. Kullandığın işlemci sabit diskin sağlığı filan. Ekran kartını değiştirmeden önce bir bilgisayarcıya götürüp içine hava tutmasını ve işlemcinin termal macununu yenilemesini söyle. Birde temiz bir format at. Kendin atman daha iyi olucaktır. Çoğunlukla bilgisayarcılar hazır paketlerle atıyor. Bu paketlerde pek güncel olmuyor. Aldığında hata yazılımların güncel olmamasından'da kaynaklı olabilir.

karaanfil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
80 tl gibi bir bütçe daha ekleyerek r7 250 almanızı öneririm. GTA V oyununda Normal ayarlarda 1920x1080 40 fps oynayabilirsiniz.
GTA V değilde lol ve CS:Go için alacağım benim kullandığım ekran kartı 60fps veriyordu ama ısınma çok fazlaydı oyundayken 110dereceye felan çıkıyordu galiba ısındığı içinde donma oluyordu. bana lolde en az 60fps ve aşırı ısınma sorunu olmaması yeterli.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Ekran kartını soğutmak için yanına iyi bir fan da alabilirsin. Fan ile sıkıntın var gibi duruyor