Resimdeki alet // Vol 2

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Resimdeki alet oyununa devam ediyorum. Resimde gördüğünüz aletin ne olduğunu tahmin etmeye çalışacaksınız.
Saçma tahmin ettiğinizde daha da eğlenceli bir hal alacağı için çekinmeyin. İllaki bilmek zorunda değilsiniz. Sadece tahmin edin.

Önemli dipnot: Google'da resmi aratmanız halinde kazanacağınız bir şey yok.
Vol1: https://forum.gamer.com.tr/konu/resimdeki-alet-vol-1.340407/

Son düzenleme:

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Silahla alakalı olduğu çok belli.Büyük ihtimalle bir barutluk yada onun gibi bir şey.Aslında bir matarada olabilir ama mataraların üstünde böyle oymalar olmaz.Eski çağ silahlarına ve silah malzemelerine çok ilgi duyarım.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yer ayırtayım, aşınabilir metallerden matara yapılmaz. Matara değil zaten o belli.

Pim benzeri bir düzenek var sanki, el bombası gibi bir şey diye tahmin yapmak istiyorum ama el bombası niçin o şekilde kumaş bir askı ile taşınır onu merak ediyorum. (Hocam bir de el bombasına niye işleme yapılsın o da ayrı bir merak konusu.)

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pim benzeri bir düzenek var sanki, el bombası gibi bir şey diye tahmin yapmak istiyorum ama el bombası niçin o şekilde kumaş bir askı ile taşınır onu merak ediyorum. (Hocam bir de el bombasına niye işleme yapılsın o da ayrı bir merak konusu.)
Evet doğru. İşleme yapılma sebebi...
Because Osmanlı.