Broadcast neden çalışmıyor?

kayafare

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /piyangoocek [<integer>]:
    permission: piyango.cek
    permission message: &4&lPiyangoyu sadece adminler cekebilir...
    trigger:
        set {_sayi} to a random integer between 0 and arg 1
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&41&0&l]" to all players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&42&0&l]" to all players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&43&0&l]" to all players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPKazanan &lnumara: &a%{_sayi}%" to all players
Arkadaşlar skriptim bu ama mesaj yazarken broadcastlada yazsam send all players ta yapsam hata veriyor sadece send player yaparsam hata vermeden çalışıyor sorun nerede acaba? Daha yeni başladım kusuruma bakmayın.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Broadcast deyip, broadcast yerine niçin boş yere uzatıyorsunuz kodu :(
Üzgünüm ama gerçekten sinir kapıyorum :/
Kod:
broadcast "Yazı"

kayafare

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle script işine daha dün iftardan sonra başladım daha yeniyim. Broadcast neden kullanmıyorsun demişsin çalışmadığı için kullanmıyorum ilk onu denedim zaten. Sürümüm 1.8.x spigot arkadaşlar Send all players broadcast execute bunlar çalışmıyor. Skript, skquery, wildskript pluginleri yüklü. Bu 1.7.9 sürümünde server açıp denedim orada hiçbir sorun yok. Sizce neden kaynaklanıyordur?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Öncelikle script işine daha dün iftardan sonra başladım daha yeniyim. Broadcast neden kullanmıyorsun demişsin çalışmadığı için kullanmıyorum ilk onu denedim zaten. Sürümüm 1.8.x spigot arkadaşlar Send all players broadcast execute bunlar çalışmıyor. Skript, skquery, wildskript pluginleri yüklü. Bu 1.7.9 sürümünde server açıp denedim orada hiçbir sorun yok. Sizce neden kaynaklanıyordur?
Ben de 1.8x de oluyor. Skript plugini güncel mi? :/

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hatanın resmini çekip atabilir misin?

Bu arada 20 tick bekletmek yerine "wait 1 second" ile 1 saniye bekletebilirsin, eşit oluyor zaten.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Send kullanman daha mantıklı, broadcast logları çoğaltıyor boşuna kullanma derim, fakat çalışmıyorsa mecbur :)