OlymposBT.nitrado.net 1.8.x +30 | FACTİONS SERVER EĞLENCE BURADA!

RyuMoroi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne Alakası Var Ego Kasmaktan Başka bir şey Değil Olympos.
Adam Istedigi İsmi Ve İstediği Mapı Kullanmakta Hür.
Böyle Olmasını İstemiyor Olsaydınız , Mapı Ve İsmi Koymazdınız ?
Adam Konusuna , Ufacık Emeğine Hürmet Edin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konu Sahibine Gelince ;
Evet Yaptigin Ayip Olmus Ancak Kullanmakta Hürsün.
Başarılar.
Map zaten olymposbt tarafından yayınlandı biraz daha forum haberlerinden haberdar ol kardeşim.İsim konusunda da zaten " Olympos " ismini almışsın BT ' yi almasaydın bari.

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverde Çok Kötü emek yok hiç
emek yokmu pekiala benim pluginlerimi senden yapmanı rica edicem :)

Map zaten olymposbt tarafından yayınlandı biraz daha forum haberlerinden haberdar ol kardeşim.İsim konusunda da zaten " Olympos " ismini almışsın BT ' yi almasaydın bari.
kardeşim zaten ben olymposbt ekibine katılıcaktım fakat olymposbt kapatıldı öyle kaldı yapıcak bir şey yok. ayrıca buildim iyidir. yarısını ben yaptım warpların

RyuMoroi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
emek yokmu pekiala benim pluginlerimi senden yapmanı rica edicem :)

kardeşim zaten ben olymposbt ekibine katılıcaktım fakat olymposbt kapatıldı öyle kaldı yapıcak bir şey yok. ayrıca buildim iyidir. yarısını ben yaptım warpların

Salamasaydın iyi idi OlymposBT Ekibinin temel üyesi idim kapatıldı açıkta kaldım.

KatilKorsanlar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Nerdeyse Herşeyi Hazır Sadece Begendim Skriptler Diger her şey Kötü Map Zaten Alıntı Emek Verilmemiş.

OlyNetworkRapido

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu'da hiçbir emek göremedim. Her şey alıntı..
Kesinlikle göremezsin senin sunucuya bakarsak bu sunucu senin sunucundan yüzlerce kat iyi yani. ayrıca server arkadaşın olduğu için'de emeğine laf edemezsin peki spawn alıntı olabilir. geri kalan warplar nolacak . senin sunucuya bakarsak en azından uyumsuz bir şey 2 we çekip bırakmışsın ayrıca lapisine gelince.
voxelsniper'le dağları yapıp ortaya bi kare yapmışsın emek oldugunu da göremiyorum senin serverinde açıkcası sen bu kafalarla çok yerlere varırsın devam:alkış:

Sunucu aktif iyi oyunlar diliyoruz êğlenmeye devam. yakında Eggwars geliyor