CorsairCraft.Nitado.Net -----> Rehber Alımı <--- !

barisder01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Isim-Soyisim:Barış Der
Oyun Adınız:swaiben
Tecrübeniz :1.5 yıldır
Skypeniz Varmı: Evet-ecarus84
Online Saatiniz: eğer o gün işim olmayıp musaitsem 8-12 saat

Oyuncularla Aranız : oyuncudan oyuncuya değişir lâkin herkezi eşit tutarım
Adilmisiniz ? : evet rehberlik bunu gerektirir
Neden Bizi Seçiyorsunuz ? : yetkililerin iyiolup serverdeki oyuncularında güzel şekilde iletişim sağlıycaımı düşünüyorum
Neden Sizi Alalım ? : bu size bağlı bana deil
Bize Kendinizden Bahsedin :17 yaşındayım istanbulda oturuyorum lise 3 gidiyorum aklımdakiler bunlar tâbi eğer sizin merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
Türkçeyi İyi Kullanırmısınız. Ana dilimiz bi zahmet :)
Daha Önce Çalıştığın Sunucular : DarCraft-İceMC-Fluent-Mucizenw

semih2601

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rehber
Isim-Soyisim: Semih
Oyun Adınız: Alreuse
Tecrübeniz : Yüksek, bir sürü serverda çalıştım.
Skypeniz Varmı: Evet
Online Saatiniz: (Min. 4 Saat) 6 saat aktifimdir. (Belirli durumlarda saat düşebilir.Hastalık vb.)

Oyuncularla Aranız : Ne çok samimi olurum , Ne o kadar soğuk. Benim görevin oyunu anlatmak , açıklamak ve onlara keyifli bir alan yaratmak.
Adilmisiniz ? : Tabi ki Dediğim gibi kimseyle çok yakın olmam. Taraf tutmam ortak yol bulamaya çalışırım.
Neden Bizi Seçiyorsunuz ? : Sunucuyu beğendim aynı zamanda gelişmekte olan bir sunucusunuz bende size katkıda bulunarak oyun içi yükünüzü hafifletmek istiyorum.
Neden Sizi Alalım ? : Ben her zaman tarafsızım'dır. Oyundaki amacım sunucudaki oyuncularımızı eğlenceli bir oyun yaşatmak için çalışıyorum.
Bize Kendinizden Bahsedin : Ben Lise 2'ye gidiyorum. Sakin bir insanım.
Türkçeyi İyi Kullanırmısınız. Tabi ki. Türkçeyi iyi kullanırım.
Daha Önce Çalıştığın Sunucular : Portal Craft-Dark Craft-Shadow Craft-Vb. bi sürü sunucu.
İyi Günler

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:soyad:Cavit karabacak
nick:lolpie24
Yas 15
Tecrube:1 yıldır
online saat:6-8 saat oluyo bazende 10 saat oluyo!
Oyuncularla Aram İyidir!
Adillik:Ben Kimse ile olcemem yaptıgı kotu ise czasını veririm diger oyuncular yaptıgım gibi.
Neden sizi sectım:Sunucuza girdim ve begendim cok guzel oldugunu gordum ve basarlarınızın devamını istiyorum.
kendimi bahseteyim:8 gectim ama 2 sene gec yazılma sonucu 8 gidiyorum tecrubeliyim minecraft'a sverek basladım il telefon snra bilgisayar.
Tütkceyi İyi Kullanıyormusun bak kardesim biz TÜRKÜZ ve Türkce İyi kullanıyoruz.
calıstıgım sunucular :AlphaMC, sonrada kendi serverimi kurdum.

yusuf21184

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
(Güncel) Faction Sunucusu Açıldı Alımlar Hızlı Bir Şekilde Devam Ediyor.

IP : CorsairCraft.Nitrado.Net

Ad:soyad:Cavit karabacak
nick:lolpie24
Yas 15
Tecrube:1 yıldır
online saat:6-8 saat oluyo bazende 10 saat oluyo!
Oyuncularla Aram İyidir!
Adillik:Ben Kimse ile olcemem yaptıgı kotu ise czasını veririm diger oyuncular yaptıgım gibi.
Neden sizi sectım:Sunucuza girdim ve begendim cok guzel oldugunu gordum ve basarlarınızın devamını istiyorum.
kendimi bahseteyim:8 gectim ama 2 sene gec yazılma sonucu 8 gidiyorum tecrubeliyim minecraft'a sverek basladım il telefon snra bilgisayar.
Tütkceyi İyi Kullanıyormusun bak kardesim biz TÜRKÜZ ve Türkce İyi kullanıyoruz.
calıstıgım sunucular :AlphaMC, sonrada kendi serverimi kurdum.
Kurucu İle İletişime Geçiniz. Skype : Mertcan.Goren

Merdocann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Isim-Soyisim: Samet Salih Türk
Oyun Adınız: Sametxxa
Tecrübeniz : Daha önce birçok serverde çalıştım tecrüben yeterince olduğunu düşünüyorum aşşağıda belirtim zaten
Online Saatiniz: Değişmekte en az 5 saat

Oyuncularla Aranız : Genellikle iyidir
Adilmisiniz ? : Hukuk okuduğum için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Neden Bizi Seçiyorsunuz ? : Aile ortamı
Neden Sizi Alalım ? : Kendimi server'a layık görüyorum sizinde öyle düşünmenizi isterim
Bize Kendinizden Bahsedin : 16 Yaşındayım hukuk okuyorum
Türkçeyi İyi Kullanırmısınız. Evet
Daha Önce Çalıştığın Sunucular : Sonoyuncu & Gamehub

TEKRAR KONTROL EDERMİS
Faction Sunucusunda Rehber Olmaya Hak Kazandınız !

AonRao

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Rehber
Isim-Soyisim:Metin-
Oyun Adınız:TheVampire
Tecrübeniz : Var 3-4 yıllık minecraft oyuncusuyum.
Online Saatiniz: Min. 4 Saat Online Olabilirim.

Oyuncularla Aranız : Kurallara uydukları sürece iyidir.
Adilmisiniz ? : Adil olduğuma inanıyorum, en ufak adil olmayan davranışımı gördüğünüzde yetkiyi alabilirsiniz.
Neden Bizi Seçiyorsunuz ? : Yetkili kadrosu ortama uyum sağlayabilen kişiler gibi geldi bana.
Neden Sizi Alalım ? : Deneyimim var, adilim, insanlarla iyi geçinirim, kuralları uymayı ve uyulmasını severim.
Bize Kendinizden Bahsedin :Sevecen, yardımsever, iyi huylu bir kişiliğim var.
Türkçeyi İyi Kullanırmısınız. Evet oldukça.
Daha Önce Çalıştığın Sunucular :Daha önce nomercymc de rehberlik yapmıştım(Noname kullacını adıyla) kendi serverimi kurmuştum ancak topluluğa açmaktan vazgeçtiğim için geri kapattım.