Skriptİsteyen
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler sizden bugün istediğim adam bi oyuncuya vurduğu zaman üstünde bir steve cıkacak eğer ona vurarsa kick yesin teşşekürler ederim 
Bu arada şunuda söliyim AAC güzel hile koruması ama paralıdır adamın ilk önce bir bundan haberi olsunÜstte Çıkcaksa AAC Altta Çıkcaksa PhoenixAntiCheat Pluginlerini Yükleyiniz![]()
PhoenixAntiCheat'ta paralı ztn beleşe antihile pluginlerinin pek bi yanını göremedim daha ?Bu arada şunuda söliyim AAC güzel hile koruması ama paralıdır adamın ilk önce bir bundan haberi olsun
Benim bildiğim paralı değil Phoenix Anti-Cheat.PhoenixAntiCheat'ta paralı ztn beleşe antihile pluginlerinin pek bi yanını göremedim daha ?
Parasız Versiyonunu Geliştirmeyi Bıraktı Yapan Kişi Paralı Versiyonunu Geliştiriyo.Benim bildiğim paralı değil Phoenix Anti-Cheat.
Edit sitesinde de paralı gözükmüyor Phoenix Anti-Cheat.
Neyüdü Belirsiz hmm AAC İle Aynı Mantıkta Çalışıyo Sadece Daha Az Gelişmiş Ve Daha UcuzuPhoenixAntiCheat Paralı Versionu Var Parasızı Var Ama Bence Kullanmanı Önermim , Saçma Bir Sistem . Neydi Belirsiz , herkes Nekadar Övse Bile..
Siz bilmiyorsunuz , muhammet arkadaş ortamında ne oldugunu biz biliriz eskiden suanda ssleri ne ben dökeyim nede siz görün ona dayanarak diyorumki ; phoneixanticheat çöp.Parasız Versiyonunu Geliştirmeyi Bıraktı Yapan Kişi Paralı Versiyonunu Geliştiriyo.
Neyüdü Belirsiz hmm AAC İle Aynı Mantıkta Çalışıyo Sadece Daha Az Gelişmiş Ve Daha Ucuzu
PhoenixAntiCheat Paralı Versionu Var Parasızı Var Ama Bence Kullanmanı Önermim , Saçma Bir Sistem . Neydi Belirsiz , herkes Nekadar Övse Bile..
Arkadaş ortamında küfür eden biriydim. (Artık küfür etmeye deymiyeceğini boşuna ettiğimi anladım)Siz bilmiyorsunuz , muhammet arkadaş ortamında ne oldugunu biz biliriz eskiden suanda ssleri ne ben dökeyim nede siz görün ona dayanarak diyorumki ; phoneixanticheat çöp.
İyi forumlar.
Ah burdan bişi istesem bir sürü npc doğurmak yerine adamın üstünde 1 npc doğursa olmazmıArkadaş ortamında küfür eden biriydim. (Artık küfür etmeye deymiyeceğini boşuna ettiğimi anladım)
özür dilerim davranışlarım vardı (zaten 10 yaşında nasıl davranabilirim ki her amacım eğlenceydi)
Fakat sen hiç hata yapmamış gibi davranıyorsun.
İster 10 yaşında olayım mal gibi davranayım ister 20 yaşında olayım adam gibi davranayım.
Bu davranışlar yaptığım çalışmaların kötü olduğu/olacağı anlamına gelmez.
![]()
En güncel sürümünün dahil çöp olduğunu idda ediyorsun ama insanlar ücretsiz sürümü bile kullanıyorlar.
Spigot'ta en çok indirilen 3. eklenti.
![]()
Birazcık'da en güncel sürümünden bahsedelim.
Tracers'ı kapatırsan sadece 1 tane NPC doğarAh burdan bişi istesem bir sürü npc doğurmak yerine adamın üstünde 1 npc doğursa olmazmıyeni güncellemede getir plz sunucumu çok zorluyo diye kullanmıyorum şu anlık
alttamı üsttemiTracers'ı kapatırsan sadece 1 tane NPC doğar![]()