Hile koruması

Skriptİsteyen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler sizden bugün istediğim adam bi oyuncuya vurduğu zaman üstünde bir steve cıkacak eğer ona vurarsa kick yesin teşşekürler ederim :)

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PhoenixAntiCheat Paralı Versionu Var Parasızı Var Ama Bence Kullanmanı Önermim , Saçma Bir Sistem . Neydi Belirsiz , herkes Nekadar Övse Bile..

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim paralı değil Phoenix Anti-Cheat.
Edit sitesinde de paralı gözükmüyor Phoenix Anti-Cheat.
Parasız Versiyonunu Geliştirmeyi Bıraktı Yapan Kişi Paralı Versiyonunu Geliştiriyo.
PhoenixAntiCheat Paralı Versionu Var Parasızı Var Ama Bence Kullanmanı Önermim , Saçma Bir Sistem . Neydi Belirsiz , herkes Nekadar Övse Bile..
Neyüdü Belirsiz hmm AAC İle Aynı Mantıkta Çalışıyo Sadece Daha Az Gelişmiş Ve Daha Ucuzu

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Parasız Versiyonunu Geliştirmeyi Bıraktı Yapan Kişi Paralı Versiyonunu Geliştiriyo.

Neyüdü Belirsiz hmm AAC İle Aynı Mantıkta Çalışıyo Sadece Daha Az Gelişmiş Ve Daha Ucuzu
Siz bilmiyorsunuz , muhammet arkadaş ortamında ne oldugunu biz biliriz eskiden suanda ssleri ne ben dökeyim nede siz görün ona dayanarak diyorumki ; phoneixanticheat çöp.
İyi forumlar.

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu tür eklentiler için hiçbir zaman hilenin önüne geçemezsiniz. Ya sunucuyu Premium'a çevireceksiniz yada bizim gibi Exe tabanlı bir program kodlatacaksınız.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Siz bilmiyorsunuz , muhammet arkadaş ortamında ne oldugunu biz biliriz eskiden suanda ssleri ne ben dökeyim nede siz görün ona dayanarak diyorumki ; phoneixanticheat çöp.
İyi forumlar.
Arkadaş ortamında küfür eden biriydim. (Artık küfür etmeye deymiyeceğini boşuna ettiğimi anladım)
özür dilerim davranışlarım vardı (zaten 10 yaşında nasıl davranabilirim ki her amacım eğlenceydi)
Fakat sen hiç hata yapmamış gibi davranıyorsun.

İster 10 yaşında olayım mal gibi davranayım ister 20 yaşında olayım adam gibi davranayım.
Bu davranışlar yaptığım çalışmaların kötü olduğu/olacağı anlamına gelmez.

En güncel sürümünün dahil çöp olduğunu idda ediyorsun ama insanlar ücretsiz sürümü bile kullanıyorlar.
Spigot'ta en çok indirilen 3. eklenti.

Birazcık'da en güncel sürümünden bahsedelim.

Son düzenleme:

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ortamında küfür eden biriydim. (Artık küfür etmeye deymiyeceğini boşuna ettiğimi anladım)
özür dilerim davranışlarım vardı (zaten 10 yaşında nasıl davranabilirim ki her amacım eğlenceydi)
Fakat sen hiç hata yapmamış gibi davranıyorsun.

İster 10 yaşında olayım mal gibi davranayım ister 20 yaşında olayım adam gibi davranayım.
Bu davranışlar yaptığım çalışmaların kötü olduğu/olacağı anlamına gelmez.

En güncel sürümünün dahil çöp olduğunu idda ediyorsun ama insanlar ücretsiz sürümü bile kullanıyorlar.
Spigot'ta en çok indirilen 3. eklenti.

Birazcık'da en güncel sürümünden bahsedelim.
Ah burdan bişi istesem bir sürü npc doğurmak yerine adamın üstünde 1 npc doğursa olmazmı :) yeni güncellemede getir plz sunucumu çok zorluyo diye kullanmıyorum şu anlık