Broadcast neden çalışmıyor?

kayafare

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler çoğu plugin aynı hayatı vermeye başladı. Sanırım spigottan kaynaklı. Buildtoolstan yapmaya çalıştım hata verdi beceremedim. Rica etsem 1.8.x spigot dosyasını atabilirmisiniz?

KatilKorsanlar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D al :
Kod:
command /piyangoocek [<integer>]:
    permission: piyango.cek
    permission message: &4&lPiyangoyu sadece adminler cekebilir...
    trigger:
        set {_sayi} to a random integer between 0 and arg 1
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&41&0&l]" to players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&42&0&l]" to players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&43&0&l]" to players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPKazanan &lnumara: &a%{_sayi}%" to players

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
:D al :
Kod:
command /piyangoocek [<integer>]:
    permission: piyango.cek
    permission message: &4&lPiyangoyu sadece adminler cekebilir...
    trigger:
        set {_sayi} to a random integer between 0 and arg 1
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&41&0&l]" to players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&42&0&l]" to players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPiyango &lcekiliyor... &0&l[&43&0&l]" to players
        wait 20 ticks
        send "&8&l[&3Milli&6Piyango&8&l] &4&lPKazanan &lnumara: &a%{_sayi}%" to players
Bunun tek farkı daha kısa olması..

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
hyr all players yazsan çalışmaz zaten o yüzden hata veriyor to players yaptım ben o çalışacaktır eminim.
PHP:
[all] %*entity types% [(in|of) [world[s]] %worlds%]
[all] entities of type[s] %entity types% [(in|of) [world[s]] %worlds%]
[all] %*entity types% (within|[with]in radius) %number% [(block[s]|met(er|re)[s])] (of|around) %location%
[all] entities of type[s] %entity types% in radius %number% (of|around) %location%
[] içinde olan kodlar isteğe bağlı anlamına geliyor. Denemeden nasıl emin olabiliyorsun anlamadım :(