Northems

Zümrüt Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecrafterlar!
Mac OS X'e nasıl Minecraft kurabiliriz onu göstereceğim. Epey ilginç bir konu ve gayet te yararlı bir rehber olacağını düşünüyorum.

1. Adım: Safari üzerinden veya kullandığınız tarayıcı üzerinden Minecraft.Net' girin ve Download linkinden indirme adresine erişin. Sonra, Yeşil renkli Download butonuna basarak .dmg dosyasını indirin.

2. Adım, indirilenler listesinde .dmg dosyamızı, tamamlandığı vaktite açıyoruz.

3. Adım, masaüstümüze geldiğimizde. dmg imajımız disk halinde belirecek, açıyoruz.

4. Adım, açtıktan sonra Aplikasyonlar-Uygulamalar klasörüne, Minecraft uygulamasını yolluyoruz.

5. Adım, yolladıktan sonra oyunumuzu açıyoruz.

6. Adım, launcher update yaptıktan sonra oyununuz açılacaktır.

Update yaptıktan sonra Windowstaki gibi pencere çıkacak ve hesabınızla giriş yapacaksınız.
Bu kadar,
Kolay gelsin.
Hayırlı Ramazanlar.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merak ettiğim hackintosh mu kullanıyon yoksa orjinal mac mi orjinal ise neden son sürüme güncellemedin

Northems

Zümrüt Madencisi
En iyi cevaplar
0
merak ettiğim hackintosh mu kullanıyon yoksa orjinal mac mi orjinal ise neden son sürüme güncellemedin
1. Orijinal Mac kullanıyorum. Macintosh bilgisayarım var.
2. Yosemite'den sonra Apple cıvıttı, El Capitan ve Yosemite tasarımlarından hiç hoşlanmıyorum. Flatleştirme (benim tabirimle Windows 8leştirme olmuş)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bi hafta falan Hackintosh kullanan biri olarak söylüyorum ki, gereksiz bence. Yani OS X kullanmasını biliyorsanız bi .dmg içindeki .app klasörünü nasıl uygulamalara atacağınızı da biliyorsunuzudur herhalde, Google Chrome bile böyle kuruluyor.

O değilde bunu yazınca Hackintoshumu geri yükleyesim geldi. Bu akşama falan yaparım. Windows bile bir iki gün dayanamadı.

Son düzenleme:

Northems

Zümrüt Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi hafta falan Hackintosh kullanan biri olarak söylüyorum ki, gereksiz bence. Yani OS X kullanmasını biliyorsanız bi .dmg içindeki .app klasörünü nasıl uygulamalara atacağınızı da biliyorsunuzudur herhalde, Google Chrome bile böyle kuruluyor.
Admicos kardeşim zaten kurulumda dmg dosyasındaki uygulamayı aplikasyonlar-uygulamalar klasörüne yollayın demedim mi ben?

w8 in kullandığı tasarım mantığı metro tasarım applenin kullandığı kendi tasarımı ve uzaktan yakından tasarım mantığının alakası yok
Bilmiyorum benim görüşüm şahsen böyle :p

Hemde bu arada bir şey diyeceğim bu Mace nasıl Minecraft yükleniyor konusu Mac tartışması konusu değil o nedenle daha fazla gereksiz yorumlar atmamanızı rica ediyorum.