afesraca
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
yukardaki mesajları okursanhani benim dedigimin tam tersi adam 10 saniye icinde servere girmezse ban yiyoradamın ya interneti giderse bişi olursa
![]()
yukardaki mesajları okursanhani benim dedigimin tam tersi adam 10 saniye icinde servere girmezse ban yiyoradamın ya interneti giderse bişi olursa
![]()
Benim anlamadığım bu sistem nasıl botlardan koruyor?yukardaki mesajları okursan![]()
1 bota ip ban atarsan diyer botlarda gider ._. yani kısaca saldırıyı durduruyorBenim anlamadığım bu sistem nasıl botlardan koruyor?
Hayır öyle değil. Yani bot 10 saniye içinde geri giremez mi?1 bota ip ban atarsan diyer botlarda gider ._. yani kısaca saldırıyı durduruyor
hayır. 10krktrHayır öyle değil. Yani bot 10 saniye içinde geri giremez mi?
Niye programlarsan girer.hayır. 10krktr
"programlasan" girer. dediğim gibi kimlerin bot attıklarını biliyoruz ._.Niye programlarsan girer.
Zaten Craftbukkit / Spigot Tek IP'den yapılan bot saldırılarını otomatik durduruyor. Tabi ayarlarını bozmazsanız.1 bota ip ban atarsan diyer botlarda gider ._. yani kısaca saldırıyı durduruyor
Piyasdaki en çok kullanılan bot yazılımı bir nickle iki kez girebilmesi için programlanabiliyor. Ayrıca kicklesen ve banlasan bile aynı anda 50+ bot yediğinde sunucu bunların hepsini kicklemek ve banlamakla uğraşacağından yorulacak ve stop yada crash yiyebilecektir. Kısacası ya düzgün bir proxy engeli yada hiç."programlasan" girer. dediğim gibi kimlerin bot attıklarını biliyoruz ._.