[Sohbet-Gardiyani] Yetkililer daha az mute atacak!

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
SELAM ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERE CONFİG DOSYASINI EDİTLEDİĞİM SOHBET-GARDİYANİ PLUGİNİN CONFİG DOSYASINI SUNACAĞIM..
PLUGİN YAPIMCISI: <<<TheLegend>>>
EDİTLEYEN KİŞİ: JastRekt__
PAYLAŞIMA HAZIRLIK: JastRekt__
PAYLAŞAN: JastRekt__

CONFİG'TE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
1- Plugin'i yapan arkadaşımız KARA LİSTE'ye (küfür engelleyen bölüme) 74 adet engelli kelime eklemiş, bazı arkadaşlar bilmeyebilir. Plugini sıfır indirirseniz göreceksiniz.
2-İşte biz yasaklı kelime sayısını 74'ten 190'a çıkarttık yani bu Config'i indirirseniz tam tamına sunucunuzda yaklaşık 190 yasaklı kelime engellemiş olacaksınız.

NOT: 190 engelli kelime içersine ''küfür,ağır küfür,aşşalayıcı kelimeler, cinsel içerik, tahrik edici kelimeler, tehdit bazında söylenen kelimeler, hakaret, iftira ve reklam'' içeren kelimeler dahildir, bu kelimeler olabildiğince engellenmiştir..

NASIL EDİTLEDİK?: En sevilen, çok güzel küfür ve hile korumaları olan PvP sunucularına gidip oradaki oyuncuların hangi yoldan engelli kelimeleri yazmaya çalıştıklarını inceledik ve o yolları not alarak engellemeye çalıştık.
KONU DÜZENİ: Hiç konu düzenlemeyi bilmiyorum kusura bakmayın :) Bu işte yeniyim.
DİPNOT: Plugin bana ait değildir sadece plugini'nin configini editledim. yapan arkadaş belirttiğim gibi <<<TheLegend>>>
UMARIM İŞİNİZE YARAR :) SAĞLICAKLA KALINIZ...
ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

İNDİRME LİNKİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VİRÜS TOTAL:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KURULUM: İndirdiğiniz rar dosyasının içindeki ''sohbet-gardiyani'' adli klasör'ü plugins dosyasına atınız ve restart çekiniz.

Son düzenleme:

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel şu an serverimde kullanıyorum thanks.
Beğenmeniz hoşuma gitti, sorun çıkmadığına da sevindim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Rica etsem sunucunuzun IP sini özelden atar mısınız? Oyuncularınızı izlemek istiyorum eh haliyle bunun V2 sinide çıkartmak için çalışmaya başladım.

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yaptım hiçbir virüs tehtidi görmedim, diğer arkadaşlar'da test yaparak indirmiştir diye düşünüyorum.
NOT: Eğer indirmek istiyorsanız güvenlik programınızı geçici olarak kapatarak indirmeyi deneyin.

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yaptım hiçbir virüs tehtidi görmedim, diğer arkadaşlar'da test yaparak indirmiştir diye düşünüyorum.
NOT: Eğer indirmek istiyorsanız güvenlik programınızı geçici olarak kapatarak indirmeyi deneyin.
saol ama hic bi plugin virus tespiti bulmadi bu gune kadar genede emegine salik

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim, siz'de yakında çıkacak ''Sohbet-Gardiyani Edit v2.0'' sürümünü bekleyebilirsinz.

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet engelliyor, kara liste'de bulunan kelimeler cümle içersinde olsa bile yazılamıyor. Bu arada v2.0 çıktı! forum>sunucular>kullanıcı eklenti tanıtımları'ndan bulabilirsiniz. iyi günler.