Dünkü patlama sonrası

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünkü patlama sonrasında Facebook, Twitter ve Youtube'a erişim kopmuş. Bunun proxy ile bir alakası da yok sanırım. Haber sayfası açılmadığı için size soruyorum, bir bilginiz var mıdır?
 

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
" Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliği, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısı sonrasında yazılı ve görsel basın, sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada, her türlü haber, röportaj ve olay görüntülerine ilişkin yayın yasağı getirilmesine karar verdi. "
 

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik bir durum oldu bu artık, dikkat ederseniz her patlama sonrasında bunu yaparak yayılmasını engellemek istiyorlar.
 

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama normal yasaklanmada proxy'yi değiştirip girerdik. Bunda ben giremiyorum. Bu dikkatimi çekti sadece. Yoksa tabii ki klasik bir durum.
 
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
VPN ile giriyorum ben. Bir sıkıntı yok gibi şu anlık..
 

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zenmate VPN kullanıyorum yine aynı sorun tamamen türkiye lokasyonundan kaynaklanıyor. Yapacak bir şey yok :/
 

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dns değiştirip denedim facebook'a girilmiyor. Giriliyorda fotoğraflar vs. yüklenmiyor. Tarayıcı uzantısı olan Zenmate geldi aklıma onu indirdim sorunsuz giriyorum.
 
Üst