1.8 ve üstü
HARİTANIN ÖZELLİKLERİ
4 seviye ev
4 seviye maden
4 seviye hayvan çiftliği
4 seviye tarla
4 seviye duvar
4 seviye başlangıç lobisi (1.seviye lobide 1. seviyeler,2.seviye lobide 2.seviyeler vardır.)
öldürdüğünüz yaratık sayısı [1.seviye 30.yaratık ölüsü ister] 1.seviye eve eşitse veya fazlaysa evinizi kurabilirsiniz ve istediği yaratık ölüsü sizden eksilir.
harita hiçbir mod, texture pack istemez oyunun sağladıklarından yararlanılmıştır sadece.
KRALLIGIM YÜKSELİYOR HARİTASI
ilk ve tek olan haritam beta olarak sizlere sunuyorum geliştirmeler yapılacaktır bloğumu takipte kalın.
seviyeli ev 1.seviye ve 2. seviye
lobi haritası
Zombi haritası
Harita eğlenceli ve uzun sürelidir da fazla zombi öldürmeniz için özel map vardır.
ilk harita deneyemim olduğu için küçük bir harita oldu beni takipte kalırsanız ve fikirlerinizi yorum yaparsanı diğer haritalarımda daha gelişmiş bir şekilde sizinle olacağım
Blog_Adresim= tahbeloyunda.blogspot.com.tr
Benimle paylaşacağınızfikirleri buaradan yayınlayacağım ve haritamı minecraftturk forumundan paylaşacağım takipte kalın.
burdan indire bilirsiniz.
HARİTANIN ÖZELLİKLERİ
4 seviye ev
4 seviye maden
4 seviye hayvan çiftliği
4 seviye tarla
4 seviye duvar
4 seviye başlangıç lobisi (1.seviye lobide 1. seviyeler,2.seviye lobide 2.seviyeler vardır.)
öldürdüğünüz yaratık sayısı [1.seviye 30.yaratık ölüsü ister] 1.seviye eve eşitse veya fazlaysa evinizi kurabilirsiniz ve istediği yaratık ölüsü sizden eksilir.
harita hiçbir mod, texture pack istemez oyunun sağladıklarından yararlanılmıştır sadece.
KRALLIGIM YÜKSELİYOR HARİTASI
ilk ve tek olan haritam beta olarak sizlere sunuyorum geliştirmeler yapılacaktır bloğumu takipte kalın.
seviyeli ev 1.seviye ve 2. seviye
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
lobi haritası
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Zombi haritası
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Harita eğlenceli ve uzun sürelidir da fazla zombi öldürmeniz için özel map vardır.
ilk harita deneyemim olduğu için küçük bir harita oldu beni takipte kalırsanız ve fikirlerinizi yorum yaparsanı diğer haritalarımda daha gelişmiş bir şekilde sizinle olacağım
Blog_Adresim= tahbeloyunda.blogspot.com.tr
Benimle paylaşacağınızfikirleri buaradan yayınlayacağım ve haritamı minecraftturk forumundan paylaşacağım takipte kalın.
burdan indire bilirsiniz.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: