Rabisu.com | Minecraft Sunucu Satışları | BotNet, Bot ve DDOS Korumalı | Otomatik VDS ve Minecraft Kurulumu

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Güzel , temiz bir hosting şirketi arkadaşlar.
Bi abime ücretsiz 1 ay vermişti ve indirim yapabileceğini dahi söylemişti ki doğruyu söylüyor.
Ancak panellerini kendi açımdan beğenmedim , uzak masaüstü ayarlasanız güzel olucaktır.
Merhaba hocam iyi yorumuz icin teşekkür ederim gold paketinden itibaren vds olarak şeçme imkanı sunuyoruz hocam

şu an sunucuyu kullanmasamda skype den iletişime geçebileceğiniz sorularınızı soracağınız ve anında cevap alabileceğiniz başka bir sunucu yoktur. Denemek de fayda var sonucta memnun kalmadıgınız takdirde kimse kafanıza silah dayamıyor uzatacaksın diye :) nitradodan 1 yıllık kiralık serverim olmasa 1 ay deneyebilirdim
Teşekkür ederiz hocam elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz istediğiniz Zaman size hizmet etmekden mutluluk duyarız

GorkemEsk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba burdan sunucu aldım şu anda açık yapım aşamasında çok memnunum ticketlara hızlı cevap veriyorlar sunucularının arkalarındalar hataları çözüyolar :) Cidden herkese öneririm he derseniz performansı nasıl Türkiye Standartlarına göre Çok güzel Herkese Öneriyorum Bu Firmayı. :) Diğer sorularınızı sorarsanız yanıtlarım :)

Batuhancuhaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende almak isterimde vip satişi yapamam mobil ödemeli hosting lazim bu bilişimde yok heralde.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Herkese merhaba burdan sunucu aldım şu anda açık yapım aşamasında çok memnunum ticketlara hızlı cevap veriyorlar sunucularının arkalarındalar hataları çözüyolar :) Cidden herkese öneririm he derseniz performansı nasıl Türkiye Standartlarına göre Çok güzel Herkese Öneriyorum Bu Firmayı. :) Diğer sorularınızı sorarsanız yanıtlarım :)
Güzel Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim hocam inş herzaman daha iyi daha ileriye adım atarak müsterilerimiz memnun edeceğiz

Bende almak isterimde vip satişi yapamam mobil ödemeli hosting lazim bu bilişimde yok heralde.
Merhaba hocam mobil ödememiz inş bu hafta başlıyacaktır.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Gerçekten her yönüyle başarılı bir şirket. Her türlü sorununuza sorumlulukları alanına girmemesine rağmen ellerinden geldiğince yardım ediyorlar, ve inanın bana ticketlerinize anında cevap veriyorlar bu yetmezmiş gibi hem site üzerinden çevrimiçi hem de Skype'dan yardım ediyorlar. Daha iyi yerlere gelmeyi gönülden hakkettiklerine inanıyorum, herkese tavsiye ederim, özellikle sunucu açma işinde yeni olanlara.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Gerçekten her yönüyle başarılı bir şirket. Her türlü sorununuza sorumlulukları alanına girmemesine rağmen ellerinden geldiğince yardım ediyorlar, ve inanın bana ticketlerinize anında cevap veriyorlar bu yetmezmiş gibi hem site üzerinden çevrimiçi hem de Skype'dan yardım ediyorlar. Daha iyi yerlere gelmeyi gönülden hakkettiklerine inanıyorum, herkese tavsiye ederim, özellikle sunucu açma işinde yeni olanlara.
Yorumunuz İçin çok teşekkür ederim her sordugunuz soruya ve probleme elimizden geldiğince cevap verdik ve sizi memnun ettğimize inanın çok mutlu olduk inş uzun zaman birlikte çalışırız.

Batuhancuhaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkeze Tavsiye Ederim Cok Hızlılar cok ilgililer destek sistemine cok önem veriyorlar 1 dakikada cevap veriyorlar

1 ADET
MC GOLD Paketi Aldim 1 saate teslim ettiler.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Paneli beğendim başarılar.

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Sunucu alcaklar için Bursa DGN yi öneririm başarılar iyi ilerlemeniz dileğiyle .

YEP01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzun ip sini öğrenebilrimiyim .