blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Malesef servede çok lag var
en azından oyuncu sınırını düşürseydiniz ve lag olmucak bir sınırda tutsaydınız kapasitesinin dışında slot göstermeyin serverin
Merhabalar,Malesef servede çok lag varen azından oyuncu sınırını düşürseydiniz ve lag olmucak bir sınırda tutsaydınız kapasitesinin dışında slot göstermeyin serverin
Güzel yorumunuz için teşekkür ederizEmek verilmiş başarılı bir hardcore sunucu konu düzeninede bayıldım oynadığım serverlerin biri
Bir kere 1024 gb ram biraz komik oldu bukadar büyük bir makine 300 tl olması imkansız ve 1024 gb ram sende oldugunu düşünmüyorum çünkü 32 gb ramlı makineler bile dünyanın parası iken biraz komik bir yazı olmuş
Güzel yorumunuz için teşekkür ederizSunucu Ve Buildler Güzel Fakat Spawnın Altındaki Odun Zemin Olmamış. Orayı Hava Boşluğu Yap. Ölmemeleri İçinde Özel skriptler ver araştır ve onları kullan.
9/10
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Skyblock sunucumuzun 6 gb ram olması bile yeterli olmuyor. Sunucuda kayıtlı yaklaşık 35000 oyuncunun adaları mevcut. Biraz lag olması normal gibi ama yinede oyuncularımız için yetersiz. Daha iyisi için vip satışı yapıp, kalitemizi sizler için arttıracağızServer güzelde işte şu lag olmasa lag bittiği an başlayabilirim diğer türlü kanser oluyorum bir bloğu 3 kez kırınca ama server düşünülmüş ve güzel bir spawnı var serveri 2 saat oynadıktan sonra bunu söylüyroum resimlere bakarak değil.
Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim.Artık sizin sunucunuzdaki oyuncular hangi servere gitsem orda reklam yapıyolar bu sorununu kalkması için lütfen
serverinizdeki oyuncuları uyarın çünkü oyuncularımızı çalıyorsunuz.
+
Serverinizi inceledim Market harcore gibi bir seviyede serverinizdeki VİP'ler oldukça çok kolay para kasıyor demirden
bu nedenle demirin fiyatı azcık azaltılmalı diye düşünüyorum onun haricinde ki her şey güzel serverde.
Öncelikle merhabalar,Sunucunuzun Balıkçı harici bütün maplarini başka sunucularda gördüm. Bir kaç yorumda bize ait demişsiniz fakat maşallah bütün sunucularda kullanılıyor... Balıkçı dışında bence size ait bir map felan değil bu. Ya da alıntı yapıyorlar... En kısa zamanda değiştirmeniz dileğiyle!
Tabii ki ben bir kaç yapım aşamasında olan sunucular da görmüştüm fakat adam öyle bir paket yapmış ki map harici sunucu harikaydı. Sunucuyu açarsa size özelden mesaj atıcağım. Hayırlı Ramazanlar.Haritaların hepsi bana ait ve tek bir birey olarak tek başıma yaptım bazı yerlerde map çalınarak kullanılıyor böyleleri emek hırsızı karaktersiz olarak görüyorum gözümde.
Ek olarak hangi sunucularda gördüğünüzü açıklayacak olursanız özelden yazarak bize destek olabilirsiniz bizde yasal işlemlere başvururuz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, iyi forumlar.Sunucu gerçekten çok güzel, Oynana bilir derecede.Başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkür ederiz, daha önceki yorumlardada sohbet geçti ayrıca özelden bizim sunucumuzun haritasını kullanan sunucunun ip adresi neyse sizden rica etmiştim :=) Güzel yorumlamanız için teşekkür ederim, iyi forumlar :=)Ben survival sunucu mapinizi de başka sunucu da görmüştüm Survival sunucular kısmında bulursam özelden link atarım. İyi oyunlar. Başarılı 10/10