kurbandark67
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Authme yi mysql bağlamam lazım fakat bağlayınca tüm kayıtlar gidiyor auths.db deki kayıtları mysql a nasıl aktarırım
Bendede Ayni Sorun var Nasil yapicam Mysql nasil authmeye bagliycamTeşekkürler
Bendede Ayni Sorun var Nasil yapicam Mysql nasil authmeye bagliycam
DataSource:
mySQLColumnName: username
mySQLTablename: authme
mySQLUsername: veritabanıkullaniciadin
backend: mysql
mySQLColumnLastLogin: lastlogin
mySQLDatabase: veritabanıadın
mySQLPort: '3306'
mySQLColumnIp: ip
mySQLHost: veritabanıhost
mySQLColumnPassword: password
mySQLPassword: 'mysqlşifren'
caching: true
mySQLlastlocX: x
mySQLlastlocY: y
mySQLlastlocZ: z
mySQLlastlocWorld: world
mySQLColumnEmail: email
mySQLColumnId: id
mySQLColumnLogged: isLogged
İlk önce authmenin kurulu olduğu sunucuda "/Converter flattosql " komutunu yazarak .sql dosyasını alın , daha sonrada bunu yükleyeceğiniz veritabanına import edin.
Anlatim Icin Tesekkur ederim Authme configine girdim sonra Kulandigim hostingin verdigi ftb bolumunden bilgileri yazdimMysql veritabanınızı oluşturduysanız ve tüm bilgilere sahipseniz,
Authme\config.yml'ye girin ve şu şekilde düzenleyin;
Zaten anlatmışım kodda fakat yinede anlatayım;
MySQLUsername: Veritabanı kullanıcı adı.
backend: mysql # bunu mysql yap normalde sqlite'dir.
MySQLDatabase: Veritbanı adı.
MySQLPort: '3306' # normalde 3306'dır eğer aldığın veritabanında farklı değilse karışma.
MySQLHost: Veritabanı hostu localhost veya sana verilen ip adresi.
MySQLPassword: Phpmyadmin şifren.
Kod:DataSource: mySQLColumnName: username mySQLTablename: authme mySQLUsername: veritabanıkullaniciadin backend: mysql mySQLColumnLastLogin: lastlogin mySQLDatabase: veritabanıadın mySQLPort: '3306' mySQLColumnIp: ip mySQLHost: veritabanıhost mySQLColumnPassword: password mySQLPassword: 'mysqlşifren' caching: true mySQLlastlocX: x mySQLlastlocY: y mySQLlastlocZ: z mySQLlastlocWorld: world mySQLColumnEmail: email mySQLColumnId: id mySQLColumnLogged: isLogged
Ve son olarak kayıtların gitmemesi için bunu yapabilirsin;
Anlatim Icin Tesekkur ederim Authme configine girdim sonra Kulandigim hostingin verdigi ftb bolumunden bilgileri yazdim
Host port user sifre leri mySQLe uygun bolumlere girdim sonra kayit edip konsoldan verdiginiz komutu yazdim ama sanirim olmadi
Hosting Server.ProFtp bilgilerini değil MySQL bilgilerini yazacaksınız.
Nitrado kullanıyorsanız panelin ana sayfasında MySQL bilgileri yazmalı.
Eğer db4free.net'ten aldıysanızda hesap açarken kullandığınız bilgileri kullanın.
Hosting Server.Pro
Her sey icin saol iyi aksamlar Malesef yapamadim.O vermiyor diye biliyorum.
db4free.net'ten alın.
Burada siteden kayıt yapmayı göstermiş ama siz mysql kısmını yapın eğer siteden kayıt yapacaksanızda yapabilirsiniz tabi.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim dediklerim yazıyor zaten. db4free.net'e girip kayıt olacaksınız ve bilgilerinizi authme'ye yazacaksınız YouTube'dada bissürü videosu var.
Her sey icin saol iyi aksamlar Malesef yapamadim.
on death:
if attacker is a player:
if victim is a player:
add 1 to {%attacker%.lvlkills}
add 1 to {%attacker%.kills}
add 1 to {%victim%.deaths}
if {%attacker%.lvlkills} is greater than 9:
add 1 to {%attacker%.level}
set {%attacker%.lvlkills} to 0
send "&bLevel Atladin! Her 10 Öldrmede Bir Level Atlarsın! Artık &c%{%attacker%.level}% &bLevelsin." to attacker
send "&c%attacker% &6Adli Oyuncu 10 Kill Aldı Ve &c%{%attacker%.level}% &6Leveline Ulasti!" to all players
on join:
if {%player%.kills} is not set:
set {%player%.kills} to 0
if {%player%.deaths} is not set:
set {%player%.deaths} to 0
command /mystats:
trigger:
send "&7Senin Oldurmelerin: &c%{%player%.kills}%" to player
send "&7Senin Olmelerin: &c%{%player%.deaths}%" to player
send "&7Senin Levelin: &c%{%player%.level}%" to player
on chat:
cancel event
if {%player%.level} is not set:
set {%player%.level} to 0
send "&7[&a%{%player%.level}%&7] %colored player's display name% &c> &a%message%" to all players
else:
send "&7[&a%{%player%.level}%&7] %colored player's display name% &c> &a%message%" to all players
cok Saol/authme purge 35 ile 35 gün boyunca sunucunuza hiç giriş yapmayan oyuncuları temizleyebilirsiniz.
Verdiği warn mesajında çok fazla kayıt olduğu için sql'nin yetersiz kaldığını ve mysql kullanmanızı önerdiğini söylüyor.
35 gün boyunca hiç giriş yapmayanları temizlenirseniz hesap sayısı azalır. onun dışında diğer hatanız PvpLevels ile alakalı ve oda mysql istiyor.
PvpLevels'i silebilirsiniz tavsiyem onun yerine skript ile bir level sistemi kullanın;
NOT: kodları yapıştırdıktan sonra yukardan kodlama'ya tıkla ve UTF-8'i seç.
PHP:on death: if attacker is a player: if victim is a player: add 1 to {%attacker%.lvlkills} add 1 to {%attacker%.kills} add 1 to {%victim%.deaths} if {%attacker%.lvlkills} is greater than 9: add 1 to {%attacker%.level} set {%attacker%.lvlkills} to 0 send "&bLevel Atladin! Her 10 Öldrmede Bir Level Atlarsın! Artık &c%{%attacker%.level}% &bLevelsin." to attacker send "&c%attacker% &6Adli Oyuncu 10 Kill Aldı Ve &c%{%attacker%.level}% &6Leveline Ulasti!" to all players on join: if {%player%.kills} is not set: set {%player%.kills} to 0 if {%player%.deaths} is not set: set {%player%.deaths} to 0 command /mystats: trigger: send "&7Senin Oldurmelerin: &c%{%player%.kills}%" to player send "&7Senin Olmelerin: &c%{%player%.deaths}%" to player send "&7Senin Levelin: &c%{%player%.level}%" to player on chat: cancel event if {%player%.level} is not set: set {%player%.level} to 0 send "&7[&a%{%player%.level}%&7] %colored player's display name% &c> &a%message%" to all players else: send "&7[&a%{%player%.level}%&7] %colored player's display name% &c> &a%message%" to all players
cok Saol![]()
Deleted 0 user accounts Yazdi
/authme purge 30 yazinca
Authme de Eskiden 3k ustunde kayitli kulanici oldugunu soyluyordu ve mysql kulanmayi oneriyorduÖnemli değil. sorunlarınız çözüldümü ?
Authme de Eskiden 3k ustunde kayitli kulanici oldugunu soyluyordu ve mysql kulanmayi oneriyordu
simdi [AuthMe] ERROR: YOU'RE USING FILE DATABASE WITH 2686+ ACCOUNTS, FOR BETTER PERFORMANCES, PLEASE USE MYSQL!!
Purge:
useAutoPurge: true
daysBeforeRemovePlayer: 35
removePlayerDat: true
removeEssentialsFile: true
defaultWorld: world
removeLimitedCreativesInventories: false
removeAntiXRayFile: true
removePermissions: true