Bayramınız Kutlu Olsun !

Sherlock_Holmes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0

Hiç atmasaydiniz :D Neyse sizin de bayramınız mübarek olsun :)

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
(Normal) İnsanların sizin gibi açıpta bayram mesajı sitelerini okuduğunu sanmıyorum..
Kardeşim affedersin ama senin beynin yokmu? Bayram sitelerine neden sizin gibi insanlar bakmaz diyorsun Kendi düşüncelerini buraya yorumlamiyorsun bide cok güzelmiş gibi bizi küçük düşürmeye çalışıyorsun.

Sherlock_Holmes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim affedersin ama senin beynin yokmu? Bayram sitelerine neden sizin gibi insanlar bakmaz diyorsun Kendi düşüncelerini buraya yorumlamiyorsun bide cok güzelmiş gibi bizi küçük düşürmeye çalışıyorsun.
İnsanların bayramlarını kutlamak istedim ki edebiyat konusunda başarılı olmadığım için hazır buldum.
Sizin amacınız yazılan mesajı alıp googleye yapıştırıp oradan aynısını bulup konuyu baltalamak.

Aynı şekilde Mehmet Bey'ede hesap sorun o zaman..

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten aslında birtek Allah'ın kulları bakıyor :/ Mesela sen bakmışsın, ben bakmışım, o arkadaş bakmış. Normal insanın ne işi var bu sitelerle :D Bayramın kutlu olsun.
Allah'ın kulları bakıyor ?
Afedersin de saçma değil mi söylediğin ?
Allah'ın kulları bakıyor nedir ?
Ben öyle sitelere girmiyorum.Allahın kulu olmamışmı oluyorum kardeşim ? Ayrıca ne yaparsan yap hertürlü Allahın kulusundur.Bayram bayram delirdim ln .s