ŞEKERE SAĞ TIKLAYINCA HIZ VERME

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Hub Sunucu Hazırlıyorum. Lobide ilk girişte oyuncuların ellerine item vermeyi customjoinitems plugini ile ayarladım. Sorunum Şu ki ilk girişte ellerindeki iteme sağ tıklayınca Hızlanmalarını istiyorum bunu nasıl sağlıyabilirim komutu nedir...

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Denemedim sorun çıkarsa söyle

Kod:
#Alma
command /hizal:
    trigger:
        give 1 sugar named "&eHIZ"  to player

#Esyalar
on rightclick with sugar:
    if display name of tool is "&eHIZ":
        send "&6&lHIZLANDIRILDIN" to player
        apply speed 3 to player for 999999999 seconds

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denemedim sorun çıkarsa söyle

Kod:
#Alma
command /hizal:
    trigger:
        give 1 sugar named "&eHIZ"  to player

#Esyalar
on rightclick with sugar:
    if display name of tool is "&eHIZ":
        send "&6&lHIZLANDIRILDIN" to player
        apply speed 3 to player for 999999999 seconds
Hemen Deniyorum

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype verirsen daha detaylı yardımcı olabilirim başka isteğin olursa yardım ederim
Skype Adım: Multi Nitro Ayrıca Çalışmadığını Belirtmek İsterim :D Başka İsteğim birtek skywarsta chest türü ayarlama olabilir :D bir türlü yapamadım kaynakların hepsi ingilizce tabii bende de o kadar ingilizce olmadığı için :D SkyWarsta Oyun Başında Vipler oy kullanıcak chestler ona göre değişicek :D

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype Adım: Multi Nitro Ayrıca Çalışmadığını Belirtmek İsterim :D Başka İsteğim birtek skywarsta chest türü ayarlama olabilir :D bir türlü yapamadım kaynakların hepsi ingilizce tabii bende de o kadar ingilizce olmadığı için :D SkyWarsta Oyun Başında Vipler oy kullanıcak chestler ona göre değişicek :D
Şekerin adı "&eHIZ" değilse çalışmaz.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
 @EventHandler
         public void onPlayerInteract(PlayerInteractEvent e){
         Player player = e.getPlayer();

if((e.getAction() == Action.RIGHT_CLICK_AIR))//Havaya tıklarsa
             {
ItemStack hız = new ItemStack(Material.SUGAR_CANE);
             if(player.getInventory().getItemInHand().equals(hız)&& player.getWorld().getName().equals("Lobi"))//Elinde şeker kamışı varsa //ve lobi dünyasındaysa
             {
              player.addPotionEffect(PotionEffectType.SPEED.createEffect(600, 1));//30 Saniye
             }
}

Boşuna Ad vermeyle uğraşmak istemedim şeker kamışına bu zaten lobi özelliğiyse lobi dünyası ayrı olduğu için dünyanın adını çekip lobideyse şeker kamışıyla sag tıklayınca hızlandırsın dedim bu arada İksir Hız 2 veriyor.