Metin2 Sunucusu açsam tutar mı?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Benim dayımın arkadaşı her gün 105 Level çar satıyor ._. Kulede felan kasıyor. Günde en az 2 Kişiye satıyor.
En son geçenlerde forumdan bir arkadaş ile oynayalım dedik 15 lvlmi ney yaptık oyun en son bıraktığımdan çok fazla kötüleşmiş 2-3 saat zor oynadık katlanılmıyor oyuna eskiden 2008 - 2010 zamanlarında güzel ortamı vardı ama şimdi 5 kuruş etmez oynamaya da deymez bence küçükken güzel geliyordu taş kır falan ama şimdi ne kadar saçma bir oyun olduğunu anlıyorsun farklı şeylere yönel çok fazla oyunun sunucuları var ve hepsinden gelir elde edebiliyorsun illaha metin2 sunucusu açacaksın diye bir kaide yok.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En son geçenlerde forumdan bir arkadaş ile oynayalım dedik 15 lvlmi ney yaptık oyun en son bıraktığımdan çok fazla kötüleşmiş 2-3 saat zor oynadık katlanılmıyor oyuna eskiden 2008 - 2010 zamanlarında güzel ortamı vardı ama şimdi 5 kuruş etmez oynamaya da deymez bence küçükken güzel geliyordu taş kır falan ama şimdi ne kadar saçma bir oyun olduğunu anlıyorsun farklı şeylere yönel çok fazla oyunun sunucuları var ve hepsinden gelir elde edebiliyorsun illaha metin2 sunucusu açacaksın diye bir kaide yok.
Ben birşeyler elde etmek için sunucu açmıyorum. Birileri eğlensin diye, kendimi eğlendirerek emek bir diğerlerinden farklı sunucular açıyorum. Ama malesef boş boş sunuculardan, benim açtığım sunucular gözükmüyor. Dayımın arkadaşıda zaten 105 Level çar satma sebebi Oyunun çok fazla kötüleşmesi (Kasılan çarlar bakımından) yani artık herkes Partizan ve + Silahlar takıyor. Herkes Çelik Yelek felan hatta Kraliyet Zırhları takıyorlar artık. Edit olmuşlar. Ama Metin 2 şu an da Teknik bir Arıza diyip kendini sıfırlasa, bütün Dünya Metin 2'yi tekrar indirmekten İnternet ağı çöker Dünya'nın.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Minecraft rpg sunucusu aç veya hypixel'deki gibi arabalı bir minigames sunucusu aç.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben birşeyler elde etmek için sunucu açmıyorum. Birileri eğlensin diye, kendimi eğlendirerek emek bir diğerlerinden farklı sunucular açıyorum. Ama malesef boş boş sunuculardan, benim açtığım sunucular gözükmüyor. Dayımın arkadaşıda zaten 105 Level çar satma sebebi Oyunun çok fazla kötüleşmesi (Kasılan çarlar bakımından) yani artık herkes Partizan ve + Silahlar takıyor. Herkes Çelik Yelek felan hatta Kraliyet Zırhları takıyorlar artık. Edit olmuşlar. Ama Metin 2 şu an da Teknik bir Arıza diyip kendini sıfırlasa, bütün Dünya Metin 2'yi tekrar indirmekten İnternet ağı çöker Dünya'nın.
Metin2 eskiden sanırsam 2010 zamanlarında 40 kadar sunucusu vardı ve hepsinde channellere girebilmek için binbir çeşit uğraş sağlardın full olduğundan ama şimdi 10 tane falan sunucusu var galiba pek takip etmiyorum. Oyun eskiden güzeldi ama şuanda getirdikleri binbir çeşit şey ile oyunu iyice bozdular söylediğin üzere baktım biraz oyunun offical sunucusundan çok pvp sunucularda eski sistemleri yaşamak için oynadıklarını gördüm. Offical sunucuda neredeyse hiç yeni oyuncu yok diyebiliriz oynayanlarda tahminimce belirli seviyeye gelmiş arkadaş ortamı için oynayan insanlardır diye düşünüyorum. Piyasaya baktığında ( Türkmmo konularında ) günde ortalama 10 tane pvp sunucu açılıyor gibi görünüyor buda minecraft sunucularından çok daha fazla.
Minecraft gibi hayal gücünün imkan verdiğince yapabileceklerinin sınırsız olduğu bir oyunda bile sunucuyu tutturamıyorsan metin2 gibi ortalama 3-4 tip sunucu çeşidi ve sunucu sayısı bu kadar fazla olan ortamda tutturman çok daha zor olacaktır hele ki reklam vs şeyler yapmayacaksan.
Diğer postumda dediğim gibi minecraft sunucu açmayacaksan metin2 açacaksın diye bir kaide yok ve para kazanma gibi bir derdin yoksa. Örnek vereyim M&B sunucusu açabilirsin sanırsam 2 yada 3 tane benim gördüğüm türk sunucusu vardı millet 200 ping ile diğer sunucularda oynuyor. CS:GO sunucusu açabilirsin Türkiyede AİM - FFA DM - 1v1 ve Vanilla MM tarzı sunucu hiç yok denecek kadar az millet en az 90 ping ile yabancı sunucularda oynuyor. İşini kaliteli yaptığın sürece her oyunda en azından kendi oynadığın zevk aldığın sunucular açabilirsin illaha mmorpg açacağım diyorsan Knight / SRO vs onlarca oyun var Türk kitlenin oynadığı onlarada bakabilirsin ama hiç bilgim yok o konularda.
Hatta imkanın varsa CS:GO daki faceit - esea gibi platformlara benzer farklı oyunlar için bir platform açabilirsin küçük çaplıda olsa tabi büyük bir bütçe gerektirir örneğin M&B için bir platform ne bileyim saçmaladım belki ama akla güzel geliyor neyse konuyu çok fazla meşgul etmeyeyim karar senin unutma sadece metin2 den ibaret değil sunucu platformu.