[ Play.HiperOyuncu.net ] | 1.8 | Faction - Boss - Rütbe - Rütbe Hammadde - Türbe Kit

HyperBarbaros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim bizim sunucumuzun adı hyperminecraft ve ip adresimiz vermek istemiyorum reklam olur sen hayırdır ve ilk 2 ay önce açıldı kim kimi baltalamaya çalışıyor acaba

AKadi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim bizim sunucumuzun adı hyperminecraft ve ip adresimiz vermek istemiyorum reklam olur sen hayırdır ve ilk 2 ay önce açıldı kim kimi baltalamaya çalışıyor acaba
4 Aydır yapımlara başlanmış bir sunucu burası ve ne alakası var sizin sunucunuzdan çalıntı isminiz hyperminecraft bizim ise HiperOyuncu ne yani o zaman biz sonoyuncu dan damı çalıntı yaptık ?? Baltalama diyorsunuz da gelmişsiniz burada benim sunucu reklamımın altına yok çalıntı sunucu yok utanmıyor musunuz diyorsunuz bence konuşmadan önce biraz düşünün Sizin sunucunuz HiperOyuncu.xxxx fln olsa bende Play.HiperOyuncu.net yapsam anlarım lütfen daha fazla kirletmeyin yorumları.

Güncel

Güncel +

Güncel ++

Alvin135

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ayy bana bişeyler doluyo server süperrrr oooffffffff ölüyom ben balkondan atliycam şimdi atla diyin atlim servera bayıldım son sözlerim budur