SKRİPT İLE BOT KORUMASI

LoMarD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverimin lobisine bot koruması lazım skript olsa cok güzel olur birçok skript gördüm araştırdım ama hiçbiri işe yaramadı bazısı hatalıydı siz yazarmısınız mantığı boyle olsun ya giris yaptıgında veya girmeden direk sunucuya katil dedidignde oyuncu sunucudan atılsın sonra geri geldiginde oyuncu bot korumasından geçtin mesaji gelsin :)
yapabilirmisiniz.

manifesto8899

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yani Sonuç Olarak Skript Çalışmıyor Eğer Çalıştığına Kanit Bir Fotograf Varsa Deneyecegim

furkan445

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skriptimin kullandıldığına çok sevindim ben denedim çalışıyordu :) ama 2 defa giriş yap diye bir şey var bazı bot programlarında onu nasıl engelleriz bir bilgim yok ip ban atabiliriz ama adamlarda bütün ip fonksiyonlarını yaparlasa oyuna kimse giriş yapamaz yani kullanabilirsiniz ama yinede authme ve antijoinbot ile destekleyin derim :)

123123456789

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Skript ile botlardan falan korunmaz,güldürmeyin ya :D :D

Rencar Skript'le Koruma Engeller ama %12 civarları
Skriptle çok şey engelleniyo Skript bilgin varsa yaparsın
Ben Kendim yaptım ama server açacak param yok demiyeyimde
Alasım yok .......

Son düzenleme:

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rencar Skript'le Koruma Engeller ama %12 civarları
Skriptle çok şey engelleniyo Skript bilgin varsa yaparsın
Ben Kendim yaptım ama server açacak param yok demiyeyimde
Alasım yok .......
Skript ile bot engellemesini sunucuna kurarsan dakikada 1000 tane bot skripti zorlar sonra "neden sunucumda lag var abiler ablalar" diye bağıran kişiler var itiraf ediyim bende bunlardan birisiydim.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skriptle botu nasıl engellemeyi akıl ediyorsunuz anlamıyorum. O tekrar gir skripti ise saldırının üstünü örten bir şey gibi düşünebiliriz o botlar sunucuyu zorlamaya devam edicek girmese bile ve baktın crash yemiş sunucu.

Son düzenleme: