Bekleme Odası - Nitro

FlyingStructures

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar, biz, direk büyük yapılara başlamak istemedik, nedeni ise daha çok yolumuz var, ( direk spawn yapmaya çalıştık lan ) bunun için de ufak bir yer yaptık, bekleme odası yani, indirmeniz için link vereceğim, geliştirip isterseniz sunucularınız da kullanabilirsiniz ki kullanırsanız çok mutlu oluruz, hığaaaaa, neyse harita da sorunla da oluştu, indirirseniz şuraya ışınlanın..

Sevgilerle hığaaaaa...

TP : 335,138,25

RESİMLER :

DOSYATC :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şu resimlerin link olarak görünmemesini nasıl sağlayacam hığaaaa..

Son düzenleme:

NeoN_Hunter

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
resimi hizliresime yükleyince ordan linki kopyalamak yerine sağda 4-5 tane link veriyor üstten 2. veya 3. emin değilim forumlar , bbcode yazıyor ordaki linki al direk kopyala yapıştır

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
resimi hizliresime yükleyince ordan linki kopyalamak yerine sağda 4-5 tane link veriyor üstten 2. veya 3. emin değilim forumlar , bbcode yazıyor ordaki linki al direk kopyala yapıştır
Ben arkadaşa dedim hatta resim ile gösterdim yine kendi bildiğini yapıyor boş ver.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Resimleri aşağıdaki gibi eklersen sorunsuz konuda gözükür.

Yukarıdaki gibi tekrar düzenlersen güzel olur.
Virüs total eklemeyide unutmuşsun.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ya kanka bi türlü olmuyor, resimi nasıl o şekilde yapacağımı bilmiyorum, onuda söyleyeydin..
Sen sarı butona tıkla sonra pencere açılacak linki oraya yapıştır ekle de enter bas bu kadar basit.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virüstotal de eklersen daha iyi olur. (Direk spawn yapmaya çalıştınız bişi diyemedim :D. Bu güzel ama :D)