PC'de oyunlar fazlasıyla yavaş

En iyi cevaplar
0
2 gün önce falan köye götürdüm bilgisayarı.Orda net yokken mc oynadım kasma yoktu.Sonra eve getirdim Minecraft çok kasıyor,LoL 3 fps botlarda 5 özel oyunda 5 fps D:

Ne yapmam gerekiyor CCleaner indirdim kurdum temizlik yaptım yine yavaş LoL.Önerileriniz var mı?Birde Laptop bilgisayar içini nasıl temizleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ? :(

UmutUG

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 358 MB ekran kartı sadece ekran açmak içinmi takılmış ?
Bunun bir çözümü yok.
Yeni ekran kartı taktır 4 GB Ram taktır düzelir diye umuyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eskiden oyunları oynayabiliyormuydun sorunsuz şekilde minecraft falan ?
Köyle gittiğinde internet yokken oynadıysan kendi evinde interneti bağlayıncamı bu sorunlar oldu ?
Evinde internet olmadan oynamayı denedinmi ?
Bu kadar kötü bir bilgisayar ile nasıl oyun oynayabiliyordun ?
İçini açıp temizlemeyi denedinmi ?
CCleaner ile temizleyince oyunların açılacağını nasıl düşündün ?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?

En iyi cevaplar
0
Kardeşim 358 MB ekran kartı sadece ekran açmak içinmi takılmış ?
Bunun bir çözümü yok.
Nasıl çözümü yok ya.5 aydır kullanıyorum bilgisayarı 5 aydır 20 fps istediğim kadar Lol oynuyorum.Şimdi 2 gün köyde tozlu yere gittim diye böyle oldu kim bilir.Ne küstah insanlarsınız cidden yazık.

Eskiden oyunları oynayabiliyormuydun sorunsuz şekilde minecraft falan ?
Köyle gittiğinde internet yokken oynadıysan kendi evinde interneti bağlayıncamı bu sorunlar oldu ?
Evinde internet olmadan oynamayı denedinmi ?
Bu kadar kötü bir bilgisayar ile nasıl oyun oynayabiliyordun ?
İçini açıp temizlemeyi denedinmi ?
CCleaner ile temizleyince oyunların açılacağını nasıl düşündün ?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?

Köye gitmeden önce 20 fps oynuyorum lol.Köye gittik 2 gün kaldık.Eve geldim 3 fps.İçini açıp temizlemedim.Minecraft da sorunsuz çalışıyordu şimdiye kadar.PC kötü olabilir ama oynuyordum ve 15 fps de oynamak beni eğlendiriyor yeterince.Niye bu kadar saygısız insanlarsınız onu da bilmiyorum :x

UmutUG

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küstahlık yaptığımız biyeri görmüyorum.
CCleaner yükle fazladan birikenleri temizle
AVG Yükle Yada Başka Bir program deniyebilirsin.
Bu Şekildede Çözülmesse Bilmiyorum.

En iyi cevaplar
0
Küstahlık yaptığımız biyeri görmüyorum.
CCleaner yükle fazladan birikenleri temizle
AVG Yükle Yada Başka Bir program deniyebilirsin.
Bu Şekildede Çözülmesse Bilmiyorum.
Küstahlık yapan karaktersiz insan gelip 2 lafta bir pc kötü diyip beni aşağılamasın o zaman.Ben bilmiyordum pcnin kötü olduğunu her 10 saniye de bir hatırlattığı için teşekkür ederim.Bu haliyle memnundum ama birden daha da kötüleşti.Hata bende mi acaba bunlardan yardım istediğim için.

İlgilendiğin için teşekkür ederim.CCleaner var zaten temizlik yapıyorum onunla.AVG olayını bilmiyorum pek bakmam lazım.

UmutUG

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AVG Kullan Sistemin Kayıt Girdilerini Hataları Performansı Düzeltmende Yardımcı Oluyor.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
O bilgisayarda Webroot dışında Antivirüs programı önermem. Bilgisayarı gereksiz kastırır. Esedi de silmeni öneririm.
Buradaki tüm bakım işlemlerini uygula.
https://forum.gamer.com.tr/konu/bilgisayariniza-bakim-yapmanin-yollari.340029/
Denetim masasını açıp Sırasıyla Sistem ve Güvenlik\ Windows Update Güncelleştirmeleri denetle diyip en son güncelleştirmeleri yükle.
İntel ekran kartını buradan güncelle :
https://forum.gamer.com.tr/konu/ekran-karti-guencelleme-amd-nvidia-intel.336832/
Bu arada sisteminde 4gb ram olma ihtimali var mı ? Öyleyse 64 bit windows 10 formatı atmanı öneririm.

Night_Fire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Durumun Varsa Eğer Ailenden Akrabalarından Güzelce Bir Konuşma Yaparak Yardım İste Güzel Bi 1500 TL'lik PC Topla Rahat Edersin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
High Seviyede Bile Oynarsın İntermette 1500 TL'lik PC Nasıl Toplanır Yazıyor Aç Bir Tane Video İzle Karar Verip Ailenle Görüş Bu PC Dead. İlerde Fazla Bozulmaya ve Toz Almaya Başlar Hiç Uğraşma.