PC'de oyunlar fazlasıyla yavaş

En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Durumun Varsa Eğer Ailenden Akrabalarından Güzelce Bir Konuşma Yaparak Yardım İste Güzel Bi 1500 TL'lik PC Topla Rahat Edersin GTA 5 High Seviyede Bile Oynarsın İntermette 1500 TL'lik PC Nasıl Toplanır Yazıyor Aç Bir Tane Video İzle Karar Verip Ailenle Görüş Bu PC Dead. İlerde Fazla Bozulmaya ve Toz Almaya Başlar Hiç Uğraşma.
şu an bilgisayardan çok telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum.Çünkü bu bilgisayar yetiyor bana şuanlık.Telefon değiştirdikten sonra olabilir.
O bilgisayarda Webroot dışında Antivirüs programı önermem. Bilgisayarı gereksiz kastırır. Esedi de silmeni öneririm.
Buradaki tüm bakım işlemlerini uygula.
https://forum.gamer.com.tr/konu/bilgisayariniza-bakim-yapmanin-yollari.340029/
Denetim masasını açıp Sırasıyla Sistem ve Güvenlik\ Windows Update Güncelleştirmeleri denetle diyip en son güncelleştirmeleri yükle.
İntel ekran kartını buradan güncelle :
https://forum.gamer.com.tr/konu/ekran-karti-guencelleme-amd-nvidia-intel.336832/
Bu arada sisteminde 4gb ram olma ihtimali var mı ? Öyleyse 64 bit windows 10 formatı atmanı öneririm.
Tamam bakıp denicem dediklerini teşekkür ederim <3

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum fanın ısınıyor,ondan dolayıda oyunlar yavaş çalışıyor olabilir.Bir bilgisayarcıya gösterebilirsin,fanını falan yağlarlar eğer istemiyorsan internettede çözümleri var,bilgisayarının markasını vs. yazarak bulabilirsin.Bir diğer çözümde aynı şekilde küçük olursa daha iyi olur,bir süpürgeyle fanını temizlemektir.

En iyi cevaplar
0
Malwarebytes,Adwcleaner,CCleaner,PureRa.İndirdim yapmam gerekenleri yaptım ama değişen yok :/ Pc çok sıcak şu an klavyeye dokununca parmaklarım yanıyor biraz dinlendiricem.

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni PC almanı tavsiye ederim sistem özelliklerin çok iyi değil :/

En iyi cevaplar
0
Yeni PC almanı tavsiye ederim sistem özelliklerin çok iyi değil :/

Neden bu kadar büyük yazıyorsun ? Özürlü müyüz anlamıyor muyuz ? Ne ima etmeye çalışıyorsun vele.t herif.

Sorun düzeldi.Tek gereken zamanmış.şu an 28 fps ile oynadığım da oluyor 20 de.Hatta kimse yokken yanımda nehirde 42'ye çıkıyor sjhdsjfh

ZedPress

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yorumlar Güldürücü. hiçbir şey İmkansız Değildir. Öncelikle Bir Konudan Bahsedeceğim.
#Hacker 250mb ram ve 200mb civarlarında ekran kartı ile dünyanın en iyi programlarından birini çalıştırmayı başarmıştır.

Burada Konuyu Açan Kişi Sizden Bir Öneri İstemiş. Bilgisayarını Eleştirmenizi Değil.

Şu Linklerden yardım Alabilirsin;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.