Küçük Ev ( Yeni )

Zaurdemirov

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildini Gilestirmen Gerekiyor . Bide Kucuk Ev Icin 50 tane Resim gereksiz Bir Kac Tane yeterdi . IYI Forumlar

RisusTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaptığınız herşeyi atmak zorunda değilsiniz bilen kişilere danışın da öyle atın abi bu ne dalgamı geçiyorsunuz gözünüzü seviyim neresinde bunun sanat ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence evin şirin gibi :D. İç dizaynın gayet hoş. Dışa da biraz daha çalışırsan daha güzel şeyler yapabilirsin. Daha iyi şeyler bekliyorum :). En az 3 foto yeterli olacaktır :)

Epoxhis_Hakan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İç detaylar güzel ama dış buildde özel bir şey göremedim ben, hatta yetersiz bile denebilir

Ali622

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence evin şirin gibi :D. İç dizaynın gayet hoş. Dışa da biraz daha çalışırsan daha güzel şeyler yapabilirsin. Daha iyi şeyler bekliyorum :). En az 3 foto yeterli olacaktır :)
saol :durt:

her katına 1 fotoraf dışınada 2 fotoraf = 4 :D

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Fena değil. Merdivenlerin bile fotoğrafını çekmenin amacını sorabilir miyim acaba ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Böyle direk ev değilde bir proje düşünüp onu gerçekleştirmeye calısırsan daha güzel olur