Play.NuyoPVP.com> 3yıl Sonra Tekrar Geri dönüyor ( FFA/1vs1) 1.8

CraftNetworkMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Map calinti ama server guzel mapi deisirseniz.gelebilirim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MythArrowOfficial

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1 -) Küfürlü banlar.
2 -) İlgisiz Yetkililer.
3 -) Hileler Cirit Atıyor.
4 -) Map Çalıntı.
5 -) Plugin paketi alıntı gibi duruyor.
Server hiç güzel değil.

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu devirdeki çoğu pvp sunucusundan daha iyi fakat bakımda. Başarılı sunucu ama ileride bunu yazdığıma pişman olabilirim.

Hiçbir Zaman anlamıyorum, NEDEN, NİYE, NİÇİN, VE NEDEN BU KADAR UKALALIK ?
BOŞVERMİŞLİĞİN ZİRVESİNDE YAPTIKLARINDAN EMİN ANCAK BİR O KADAR KARARSIZ OLMASINA RAĞMEN KESİN EMİNMİŞ GİBİ GÖSTEREN VE ADALETSİZ BİR SUNUCU. DÜNKÜ TURNUVANIN SONUNDAKİ ADAMIN HİLE OLDUĞU '' KABAK '' GİBİ YERİNDEYKEN BU GÜN 16:49 SAATLERİNDE BEN ( HARUN1 ) DAHA KONTROL EDİLMEDEN ADAMA REKT ATTIĞIM İÇİN IP BAN YEDİM. SUNUCUNUZDAKİ UFAK TEFEK ÇOCUKLARI KANDIRMANIZ KOLAY FAKAT YAPTIĞINIZ BU HAREKETLE İNŞALLAH YERİN DİBİNE BATARSINIZ.

MİNECRAFT VERSİONSUM AN İTİBARİ İLE :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

HİLE ARAMALARI '' AN İTİBARİ İLE '' :
(huzuni)
(resilience)
(apex)

Hadi şimdi çocuk kandırıp makro koruması var diyerekten milleti afallatmaya benim gibi sayılı oyuncuları kaybetmeye devam. İyi forumlar.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Küfürlü ban, Argo, Yetkililerin yaş küçüklüğü, ne istersen bu sunucuda bulabiliyorsun. Sunuculara reklam atmalar yazık size.
[11.07.2016 22:09:18] AlperMVYT: [Handler=advertisement, Rule ID=UNSET] beyler PvPmc Nitrado net daya iyi

FeatherBoard sahte.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdim. BuildUHC attım ve rakibimi yendim. Bir saniye sonra ise You are banned from this server! Reason: Sunucudan Uzaklastirildiniz! ekranı ile karşılaştım. Dispute atmak için yetkili ile Skype üzerinden birkaç mesaj attım. Bana dediği şey ise;
  • Istediği kişiyi banlayabilir
  • Istediği sebebi yazar.
Banlanma sebebimi bilmiyorum...

OyunNuyo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Küfürlü ban, Argo, Yetkililerin yaş küçüklüğü, ne istersen bu sunucuda bulabiliyorsun. Sunuculara reklam atmalar yazık size.
[11.07.2016 22:09:18] AlperMVYT: [Handler=advertisement, Rule ID=UNSET] beyler PvPmc Nitrado net daya iyi

FeatherBoard sahte.
Kendi Sunucumda reklan yapanları ipban atarken niye baskalarının sunucusuna gidip reklam atıyım bizim zaten serverimizde oyuncu sayısında sıkıntımız yok :)

cany30

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu isler yan hesabindan post kasmakla olmuyor. Sunucunuza 10 üzerinden 1 veriyorum oda builduhc ve mcsg için ki oda patlatılmış :)
Şimdi hatalarınızı teker teker sayalım nedersin?:
1) Saygı Dereceniz %0 Sizden Nazikçe bir şey istemiştim napcan sanane a* gibi mesajlar geldi
2)Yaşınızı yükselttikten sonra tekrar deneyin. Artık nasıl yaparsınız bilmiyorum. Ya mahkemeye başvurun yaşımı yükseltmek istiyorum diyin yada sabredin :) Çünkü daha çoook uzun zaman var.
3) Küfür etmek mute sebebi de 3 saatlik mute nedir ? Size atılması gereken sanırsam 1 yıllık bir mute :)

Arkadaşlar bırakın şu sunucuyu ya tamam oynamak için iyi bir yer fakat saygısızlar sunucusu. Saygı olmadımı zaten orası bataklıktır.
Neyse Sizin Kararınız Ama Tekrardan Söylim:
10 Uzerinden Bir = 1/10

Son düzenleme: