MMORPG Öneri

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
her şey Güzel Gibi.Dediğin Gibi Skill Olmamalı.Maden Tarzı Şeyler Örneğin,Belli Saatlerde Belli Bölgelere Belirli Bir Sayıda Maden Cevheri Koyulsun.Kıran Oyuncuya Pot Versin,Şebnem Versin vs.Sınıf Sistemi Derken Rütbe Demek İstedin Sanırım.Bence Kesinlikle Olmalı Oyuncular Bu Rütbelere Ulaşmaya Çalışarak Daha Zevkli Bir Oyun Elde Edebilir.Birde Böyle 5000 Canlı Bir Boss Eklemeni Tavsiye Ediyorum.Sunucu Kurma Yolunda İyi Şanslar Dilerim. (Buraya Yazdığım her şey Bana Göredir.)
Level sistemi var ya

Arkadaşlar ilk defa MMORPG açıyorum.Buildimiz kötü olabilir.Kararsızım ve açacağım sunucuya 1 aydır uğraşıyorum.Devamınıda getirmek istiyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
3d texture geyiği o kadar zor değil. Azıcık yaratıcı zekan ve estetik algın varsa çok ilginç şeyler yaratabilirsin. insanların dediklerine aldırma o konuda.

@Rosenrot
Zor demiyoruz zaten dostum arkadaşın hypixel texturelerini %90 kullanma ihtimalini göze alarak konuşuruyoz. Bu sonuca nereden vardın dersen ne konu özeni var ne yeterli bilgi var ne ortada gelişmiş bir şey var klasik " sunucu açıyorum konusu ne olsun " türündeki konulardan bir farkı yok.
3d resource pack tam anlamda adam akıllı yapanlar sizin o mimar dediğiniz adamlardan çok daha fazla para kazanıyor sadece 1 model 5-10 dolar ediyor istenilen zorluğa göre. Ha arkadaş ben öğrenirim yaparım diyip kodlamadan bile daha uzun sürecek bir sürece adım atarsa orasını bilmem malum mmorpg en az ortalama 300-400 kadar farklı item olması gerekiyor ne diyeyim kolay gelsin o zaman.

TungahanSZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yorum yapanların görüşleri güzel , fakat bu oyun modunu mu diyeyim bilmiyorum MMORPG'yi seven oyuncularda var.
Burda konuyu açan arkadaş görüşlerinizi almak istemiş .
Benim görüşüm : Bence güzel bi MMORPG server olursa sevilir.

Şimdiden Başarılar Dilerim.
Asıl önemli olan konusu ve neye benzettiği zaten birçok MMORPG server bi oyundan felan alıntı yapılarak yapılıyor.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zor demiyoruz zaten dostum arkadaşın hypixel texturelerini %90 kullanma ihtimalini göze alarak konuşuruyoz. Bu sonuca nereden vardın dersen ne konu özeni var ne yeterli bilgi var ne ortada gelişmiş bir şey var klasik " sunucu açıyorum konusu ne olsun " türündeki konulardan bir farkı yok.
3d resource pack tam anlamda adam akıllı yapanlar sizin o mimar dediğiniz adamlardan çok daha fazla para kazanıyor sadece 1 model 5-10 dolar ediyor istenilen zorluğa göre. Ha arkadaş ben öğrenirim yaparım diyip kodlamadan bile daha uzun sürecek bir sürece adım atarsa orasını bilmem malum mmorpg en az ortalama 300-400 kadar farklı item olması gerekiyor ne diyeyim kolay gelsin o zaman.

Zor demedin zaten. Ama zor diyecekler ekibine alacağı herifler uğraşmamak için :D . Gereksiz aydınlatma için sağol yine de. Üzerimize alınmakta üstümüze yok.
Kodlamadan daha uzun sürecek bir süreç olması adamına bağlı bir durum aslında ama dediğin gibi estetik algısı ve hayal gücü tırt bir millet olduğumuz için estetik algısı daha gelişmiş adamlardan aparmaları kuvvetle muhtemel.

Ama denesin, denemekten zarar gelmez gözünde büyütmesine gerek yok. Cubik Pro'da iki üç küpçük koysa bile ben denedim desin. Ben bizim gibi .obj importlasın uv map çıkartsın texture kassın demiyorum zaten onları yapabilen sunucu açmaz :D

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani şimdi "Klasik bir Sunucu olmuş bence :/" yorumuna bile bu kadar tepki gördüysem. Arkadaşlara tavsiyem sakın Sunucuya kötü demeyin. Kendinize saklayın. Vallaha yoksa arkadaş kötü şeyler dicek yani. İyi forumlar :/
Arkadaş burda kedi gibi skype'da çakal