Play.SerinCraft.Com / 100% Survival Server

BySefo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzele benziyor bu yatay foto ve video çekme olayını öretirseniz iyi olur :D

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
tavsiyem;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ararşırın isterseniz hem çok uygun fiyata...
Fakat biraz araştırma yapmalısınız..
6GB ram + SSHD sunucu 7 Euro
Şu an bende araştırma yaptım Almanya lokasyon kullanılyorlar.. Türkiyeden ortalma pingi 50-80 arası.

Son düzenleme:

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Play.SerinCraft.Com
Yazınızı Serinletmeye Geldik

yazsanız daha güzel olabilirdi :D
başarılar :D

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Kimseye Batihost Kullanmasını Önermemek Gerek 1GB Ram istedik Serverin Dosyasını Sildiler Çok Amator Bir Hostin

Lag var diyolar 4GB ram var diyosun. her şey ram'e bağlı değil ve burda niye batihost'u kötülüyorsun?
Amatör hostingse başka yerden al, Bana göre iyi bir hosting.
Ve DDOS demişsin batihostda ddos koruması var bildiğim kadarıyla, konuşsaydınız böyle böyle ddos atıyolar diye.
Lag varsa Bakıma alırsın, Timings testi yaparsın, Pluginleri azaltırsın.

SerinCraftEkibi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lag var diyolar 4GB ram var diyosun. her şey ram'e bağlı değil ve burda niye batihost'u kötülüyorsun?
Amatör hostingse başka yerden al, Bana göre iyi bir hosting.
Ve DDOS demişsin batihostda ddos koruması var bildiğim kadarıyla, konuşsaydınız böyle böyle ddos atıyolar diye.
Lag varsa Bakıma alırsın, Timings testi yaparsın, Pluginleri azaltırsın.
Biz Batihostu Kötülemiyoruz Üyelerimizin Hesapları ve Maplarımız Gitti İlk Gün 40 Kişi Toplamıştık şu an Geri Geleceklerini Ve Bize Güveneceklerini Pek Sanmıyorum Bizde İstemezdik Üye Kaybetmeyi

Son düzenleme:

SerinCraftEkibi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biz
BatiHost Kötü Bir Hosting Degil.Burada Kimsenin Günahı Alınamaz.BatiHost'u begenmiyorsanız nitrado var ama pek önermem şahsen sizin için.vds felan kurabilirsiniz ! :)
Biz Burada Illa Batihost Kötülemek İstemiyoruz Bize Yapılan Sayğıları Malesef Yok Bilmem Naptık Onlara Ve Bu Son Ram Verdiklerinde Nasıl Olduysa Tüm Dosyalarımızı Silinmiş Bulduk Yedek Olmasa Serveri Geri Açamazdık Bile

LAĞ SORUNUMUZ ÇÖZÜLDÜ BİZİ KISKANAN ADAMLAR DA BOT ATIYORDULAR ÜYELER İÇİN LOBİ DE YAPILDI YAKINDA GERİ AÇACAĞIZ

SERVER GERİ AÇILDI TEKNİK ARIZA İÇİN HERKESDEN ÖZÜR DİLİYORUZ...

SerinCraft

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Serverin sistemleri hakkında bilgi bulunmamakta. Buildleri beğendim, sistemlere ek yenilikler gelirse sizin yararınıza.