| ATLAS SURVIVAL | Yakında yepyeni özellikleriyle ve devam eden kalitesiyle sizlerle!

Cereburn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz da gelip reklam yapmanız yakışmadı. Bir daha olursa cezasız kalmıyacaktır. Bu arada siz misiniz düşmanlarınız mı bilmiyorum ama, bir daha bu sunucu hakkında reklam yapılırsa, gelen tüm saldırıları benden bilin. Hayırlı günler.
Bir yanlışlık olmuştur sizin veya herhangi birinin sunucusunda kendi sunucumuzun reklamını yapmak ta ne size bu iftirayı atmanızı yakıştırmadım.Sizden iyi bir yorum beklerken yaptığınız nedir?Bizden kimse sunuculara gelip reklam YAPMAZ.Bunu iyi bilin,iyi oyunlar dilerim.

Cereburn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
her gelen önüne gelen; nitradodan,axitr den server açar ise bu olur. kardeş birgünde adam gibi girip tek oynadığım sunucular bunlar; LegendCraft , EfsaneCraft :)
Girip girmediğiniz sunucular bizi ilgilendirmiyor,sunucumuz tamamen Survival ve zor bir sunucudur.Gelmek ya da gelmemek size kalmış :)

sw bombos kimse yok
Sunucu dün bakımdaydı bilmem farkında mıydınız?Siz girmeye çalıştığınız zaman white-list açıktı :)

Cereburn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne demek istediğinizi anlamadım?Asla ve asla böyle bir şey yapmıyoruz.Yapanları yasaklıyoruz kalıcı olarak.Çok istiyorsanız ekleyebilirsiniz skype adresimiz belli.

Cereburn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sorunu çözdük,kişinin bizimle hiçbir alakası olmadığı anlaşıldı iyi forumlar.

AyYıldızSw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server çok güzel, build muhteşem ancak orman yenilenmeli warp kısmı yani 10/9

Iphone 6 plus cihazından google chrome kullanılarak gönderildi..

Cereburn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.Ayrıca dün geceki (01:20-02:30 civarı) online sayımızı da sizlerle paylaşalım ;

Yeni bir anim eklemiş bulunmaktayız.Artık kanama efekti mevcut... :)

Cereburn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler,değerli yorumun için !

İleride görüşmek Üzere.Konu Kilit.