Kardeşimin Teog Puanı :(

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Arkadaşlar dün kardeşimin teog puanını öğrenmek için Meb'in sitesine girdik ve rezalet ile karşılaştık. Bu çocuğu bizim pederden nasıl kurtarabiliriz?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurtarmak imkansız gibi. En iyisi cıvıtmadan, doğru düzgün sonucu söylemeli.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krdş ben 480küsür aldım da ne oldu yine törlm hala törlm. Dert etme puanın ne kadar yüksekse lisede o kadar zorlanırsın. Git babana sınavda kaydırma yapmışım de. Lisede adam gibi çalış, taktir falan al her dönem. Zaten puanın düşükse çalışınca rahat alırsın taktiri

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya git babanın yanınına sıvış felan deki baba her zaman yanımda olcaksın demi de oda ne alaka felan der nese ben sana güveniyorum de sonra deki baba teogdan çok iyi bekliyorum inş.450 üzeri almışımdır de sonra babanla mebin sitesine gir nasılll olurr die bağır görür görmez bu imkansız ben yapmış olamam diye ağlamaya başla annenin manevi destek sezgileri harekete geççek ve sana sarılıp üzülme çok çalış dicek ve sen dayaktan kurtulcan ama babandan 2-3 hafta trip yemen garanti

Dikkat burdaki kör nokta ''anne'' nin dibbinizde olmasıdır yoksa bir tokat veya direk dayaga geçiş yaşayabilirsiniz.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Beyler bu salak artık denizcilik falan okur kurtaramadım. Keşke önceden düşünseydi.