• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Contabo Şirketi Nasıldır ?

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Almanya lokasyon Contabo'dan VPS1 paketini alacağım Win server 2012 dahil şekilde tüm masraflar 11 Euro tutuyor... ödemeyi şu şekilde yapacağım skrill hesabı açıp skrille ininaldan para atıp, ödemeyi bu şekilde yapsam çok fala fark olurmu ve sunucuların kalitesi nasıl ?

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Fiyatı uygun diye tercih ediyorsunuz fakat bana göre oyun sunucuları için iyi değil söyleyim. Gerek hat limiti, gerek firewallsız oluşu, gerek paylaşımlı donanımı, sizi bol bol rahatsız edecektir.

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Fiyatı uygun diye tercih ediyorsunuz fakat bana göre oyun sunucuları için iyi değil söyleyim. Gerek hat limiti, gerek firewallsız oluşu, gerek paylaşımlı donanımı, sizi bol bol rahatsız edecektir.
Yorumun için teşekkürler, sizin hosting sahibi olduğunuzu göz önünde bulundurarak değerlendireceğim...
Biraz araştırma yapmıştım fakat tarihler 1-2 sene geriye dayalı idi. Kötü yorum yok. Fakat hosting şirketi kendini geliştirmiş olabilir. Yani anlatacağım şu ki yakın zamanda contabodan sunucu alan kişiler daha iyi bilir.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alırsan 15 gün önceden iptal bildirimi yapmalısın. Ödeme yapmayıp bunlar iptal eder dersen Avukatları arar ve parayi tahsil ederler.

Macera aramak için güzel bir deneyim olur bence. deneyin.