Sourcedan build yaparken compileApiJava hatası

Ender_T5

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forge yükledim, eclipse yükledim, her şeyi yaptım ama aether 2 modunu sourcedan jar'a çeviremedim!

Eski crash:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yeni crash:
(forumdakiler sağolsun, biraz ilerleme kat ettim, ama bu sefer böyle bir crash oldu)

(NOT: source 1.6 olduğu için hata veriyor, , -source 7 yaparsam düzelirmiş, ama nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok)

bu arada ben hiç mod yapmadım veya onun için uğraşmadım, aether 2 modunun 1.10.2 sürümü hala denemede olduğu için jar olarak paylaşmak yerine open source olarak tutuyorlar, ondan yapıyorum.

eclipse yerine intellij yükledim, git ve jdk yükledim, yine aynı crash!

Source linki:

Son düzenleme:

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
 error: multi-catch statement is not supported in -source 1.6

Buna bakarsan nerede sorun olduğunu anlarsın.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle yap bence o radaki sourceye bakıp 7 ye göre yeniden yaz en kolayı bu olur.

Ender_T5

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki onu nasıl yapacağım? (ben hayatımda hiç programlamadım veya mod yapmadım)

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2

Eclipse de Window,Preferences'de Java ayarları altında JRE versiyonları var.Birden fazla varsa belki sende 1.6 seçilmiş olabilir.Buraya bi bakabilir misin?

Ender_T5

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
elin gavuru yaptıklarımın aynısını yapıyor, ki hiç programlama bilmiyor, adam 1.10.2'de skyroot kalkanıyla cennette elytra kullanarak uçuyor ve videosunu bile çekiyor. bende ise kimsede olmayan bir crash çıkıyor.

mod eclipse desteklemiyor, intellij destekliyor sadece

bi intellijde bakıyım, eclipseye benzermiş zaten

yeniden denedim, olmadı :(

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
elin gavuru yaptıklarımın aynısını yapıyor, ki hiç programlama bilmiyor, adam 1.10.2'de skyroot kalkanıyla cennette elytra kullanarak uçuyor ve videosunu bile çekiyor. bende ise kimsede olmayan bir crash çıkıyor.

mod eclipse desteklemiyor, intellij destekliyor sadece

bi intellijde bakıyım, eclipseye benzermiş zaten

yeniden denedim, olmadı :(
O zaman maalesef bilemiyorum,java'yla ilgilenenlerin daha çok olduğu forumlarda paylaşmayı dene bence
gibi

Ender_T5

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Gradle Home nasıl koyabilirim, onu düşünüyorum. (bir şey bilmeden hareket ediyom, hayırlısı inş)

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"We hope these templates should be usable for both Eclipse and IntelliJ IDEA users alike. "

Buradan yola çıkarak mod hem eclipse hemde intellj ile uyumlu olması gerek.

Ender_T5

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
adamlara sordum, olmuyormuş :( zaten denedim eclipse ile açmayı, dosya bile göstermedi. çalışmıyor eclipse bu modda

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
adamlara sordum, olmuyormuş :( zaten denedim eclipse ile açmayı, dosya bile göstermedi. çalışmıyor eclipse bu modda
:D Kötü olmuş ben eclipse kullanıyorum yardımcı olamayacam malesef.

Normalde önemli olan SRC yerleri şu src yerlerinin hem eclipse ile hem intellj ile çalışması lazım.