Eğer istersen yinede oyundan alımlara katılabilirsinRehber Alımı Varmıdır
Kardeşim biz elimizden geleni yapacağız bizde öyle umut ediyoruz kendimizi geliştirmek için her geçen gün çalışıyoruzBaşka sunucularda olmayan sistemler.Umarım dilediğiniz olur.
Kardeşim tekrar dene istersen ;server kapalı mı ?
güzel yorumunuz için teşekkür ederiz bizi memnun ettiniz iyi forumlar !!Başarılı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim umarım sizde aradınızı bulursunuz :alay:Buildleri beğendim. Sistemlerde diğer sunuculara göre 1-2 yenilik bulunuyor. Yeni şeylerde geldiği zaman daha güzel olacaktır. Başarılar dilerim.
Kardeşim oyun içi desteği rehberlerden alıyorsun sana bir soru sorucam hangi sunucuda kurucuların sürekli cevap verdiğini gördün ? biz size yakın oldukça hem saygısızlık yapıyonuz hemde şikayetleniyorsunuz ne yapalım kardeşim biz elimizden geldiği kadar ilgileniyoruz sonuçta insanız oyna diye kafana silahta tutmuyoruz sen bilirsin böyle seviyesiz yorumlar yazmaya devam etHiç uğramayın birader, adam daha jobs pluginini doğru düzgün düzeltmemiş 8 saatimi çöpe attım 2 dir jobslarım silniyor destek isteyincede görmezden geliyolar.
Israr edincede mute atıyolar, VIP almıyorsanız destek %0.
Emeğinize yazık olur başka server bulun dostlar. iyi oyunlar.
Doğru her sunucuda kurucların sürekli cevabını almıyoruz ama en azından ordaki kurucular "Oyununu oyna artislik yapma" yada "Susmıcaksan mute atıyorum" demiyor kimse. Emeğimiz tecrübesizliğiniz yüzünden çöp oluyor gelip özür dilemek yerine hala laf tutuyosun burda sunucu açmayın kardeşim siz gidin öğrenin başkasından kuruculuk nasıl olunur oyuncuya nasıl davranılır diye sonra gel burda bana seviyesiz de iyi oyunlar hepinize.Kardeşim oyun içi desteği rehberlerden alıyorsun sana bir soru sorucam hangi sunucuda kurucuların sürekli cevap verdiğini gördün ? biz size yakın oldukça hem saygısızlık yapıyonuz hemde şikayetleniyorsunuz ne yapalım kardeşim biz elimizden geldiği kadar ilgileniyoruz sonuçta insanız oyna diye kafana silahta tutmuyoruz sen bilirsin böyle seviyesiz yorumlar yazmaya devam et
Tamam kardeşim haklısın orada bir sıkıntı oldu ama bu bize karşı küfür hakaret vb. şeyler demeni gerektirmez iyi günlerDoğru her sunucuda kurucların sürekli cevabını almıyoruz ama en azından ordaki kurucular "Oyununu oyna artislik yapma" yada "Susmıcaksan mute atıyorum" demiyor kimse. Emeğimiz tecrübesizliğiniz yüzünden çöp oluyor gelip özür dilemek yerine hala laf tutuyosun burda sunucu açmayın kardeşim siz gidin öğrenin başkasından kuruculuk nasıl olunur oyuncuya nasıl davranılır diye sonra gel burda bana seviyesiz de iyi oyunlar hepinize.