OyunTersi26
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Build uhc <3
Dostum daha ne kadar bu sunucunun kurucusu olduğun halde yan hesapların ile mesaj atacaksın ?Build uhc <3
Dostum daha ne kadar bu sunucunun kurucusu olduğun halde yan hesapların ile mesaj atacaksın ?
Hocam Reklam yapmayacagım.yakında sunucu açacagım orda saygı olacak.isterseniz gelebilirsiniz. | BU Arada pvpmc pvp atma açısından güzel bir sunucu ona bir şey diyemem ama çok fazla hack felan varBu isler yan hesabindan post kasmakla olmuyor. Sunucunuza 10 üzerinden 1 veriyorum oda builduhc ve mcsg için ki oda patlatılmış
Şimdi hatalarınızı teker teker sayalım nedersin?:
1) Saygı Dereceniz %0 Sizden Nazikçe bir şey istemiştim napcan sanane a* gibi mesajlar geldi
2)Yaşınızı yükselttikten sonra tekrar deneyin. Artık nasıl yaparsınız bilmiyorum. Ya mahkemeye başvurun yaşımı yükseltmek istiyorum diyin yada sabredinÇünkü daha çoook uzun zaman var.
3) Küfür etmek mute sebebi de 3 saatlik mute nedir ? Size atılması gereken sanırsam 1 yıllık bir mute
Arkadaşlar bırakın şu sunucuyu ya tamam oynamak için iyi bir yer fakat saygısızlar sunucusu. Saygı olmadımı zaten orası bataklıktır.
Neyse Sizin Kararınız Ama Tekrardan Söylim:
10 Uzerinden Bir = 1/10
Saygı Kimine Göre Değişiklik Gösterebilir.Hocam Reklam yapmayacagım.yakında sunucu açacagım orda saygı olacak.isterseniz gelebilirsiniz. | BU Arada pvpmc pvp atma açısından güzel bir sunucu ona bir şey diyemem ama çok fazla hack felan var
Kanalımın olması size ne gibi sorun yaratabilir ? para kaynağı olarak yapmıyorum kanalım olmadan öncede server açıyordum simdide acıyorum kanalımın olması bir şey ifade etmiyorKonu ismi çok tanıdık geliyor, esininiz nedir acaba?
![]()
Biraz özgün olun, kanalınız olmasa hiçbir b*k elde edemeyeceğiniz bilincini kazanın, sunucu kurmayı para kaynağı olarak değil hobi ve uğraş olarak görün, en azından kendi emeklerinizle bir yerlere gelin; sonra insanlara çamur atar, belki liderlik koltuğuna geçersiniz.
Saygılarımla.
Sunucu açan insan sunucunun her yerine sonra ki ay için VIP alınız diye bir şey yazar mı sence ?Kanalımın olması size ne gibi sorun yaratabilir ? para kaynağı olarak yapmıyorum kanalım olmadan öncede server açıyordum simdide acıyorum kanalımın olması bir şey ifade etmiyor
Her Sunucu Konusunun Altında Bir Eleştiri Ilk Once Insan Kendini Eleştirmeli Biz Aylık Sunucuya Buyuk Miktarlarda Maddi Yatırım Yapiyoruz Ve Her Ay Para Bizim Cebimizden Cıkıyor Bunlarıda Göz Önünde Bulundur!Sunucu açan insan sunucunun her yerine sonra ki ay için VIP alınız diye bir şey yazar mı sence ?
Her Ay Parayı Cebinden Cıkartırsan Yazar.Sunucu açan insan sunucunun her yerine sonra ki ay için VIP alınız diye bir şey yazar mı sence ?
Kimseyi VIP almaları için oraya buraya tabela yazmak zorunda değilsin. Almak isteyen skype ekleyip konuşur zaten.Her Ay Parayı Cebinden Cıkartırsan Yazar.
Durumuna güvenmiyorsan bu işe adım atmayacaksın. Biz 50 slot sunucuyu 1 yıldır kendimiz uzatıyoruz elimize geçen bağış miktarı 3 aylık uzatmaya yetti sadece 9 ay bizden çıkıyor ve oyuncularımıza yalvarmıyoruz bağışları için.Her Sunucu Konusunun Altında Bir Eleştiri Ilk Once Insan Kendini Eleştirmeli Biz Aylık Sunucuya Buyuk Miktarlarda Maddi Yatırım Yapiyoruz Ve Her Ay Para Bizim Cebimizden Cıkıyor Bunlarıda Göz Önünde Bulundur!
Her Ay Parayı Cebinden Cıkartırsan Yazar.
öncelikle görüşünü düzgün bir dilde bize bildirdigin icin cok tessekkür ederim görüşünü dikkate alıcam saygılarımla...Öncelik'le bir PVPMC oyuncusu olarak şunu belirtiyim; sunucu gayet lagsız ve kaliteli, fakat şu durum beni çok rahatsız ediyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Resim'de görmüş olduğunuz gibi sohbetiniz çok kirli, buna bir düzen getirmelisiniz, çünkü Moderatörleriniz bazı şikayetleri,soruları vb. şeyleri göremiyorlar. Diğer mesele ise bu kadar Moderatör'ün 60 kişi'ye yeteceğini pek zannetmem, bu yüzden size ciddi bir alım şart ama ciddi kişilikleri almanızı tavsiye ediyorum, yani alım yaparken öyle bir form hazırlayın ki profesyonel moderatörler bile zor doldursun. Diğer bir konu ceza alan kişilerin sohbet'te çıkmaması, yani ben birini şikayet ettiğim zaman ceza alıp almadığı sohbet'te yazmıyor ve cezasını aldımı almadımı diye merak ediyorum, sohbet bu kadar kalabalık'ken yetkiliye'de soramayız? öyle değil mi? İnternet aleminde bununla ilgili çok skript,plugin var lütfen biraz dinamik (yeniliğe açık) olmanızı rica ediyoruz.
Umarım beni açık ve net bir şekilde anlamışsınızdır. Ve son olarak bunları çözüme kavuşturacağınızı temenni eder, iyi günler dilerim..
En azından ölüm mesajlarını ölen ve öldüren'e yollayabilirsiniz.
Ceza alan kişinin sohbet'te sebebiyle açıklanması için yapılmış skriptler forumlarda kaynıyor.
Alım yapmak'tan korkmayın, gerçekten forum'da veya sunucunuz'da kaliteli iş yapabilecek kişiler olduğunu düşünüyorum.