Mikrofon'u Olmayıp Video Çekmek İsteyenler

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Gençler ,
Ben Jeregu ,
Bugün sizlere çok yararlı bir konu hakkında bahsedeceğim. Biliyorsunuz ki birçok arkadaşımız video çekmek istiyor.
Fakat ya mikrofonları olmuyor ya da mikrofonları bozuk oluyor.
İşte buna bir çözüm düşündüm. Zamanında bende aynı durumu yaşıyordum.
Evet artık açıklayalım. Telefondan ses kaydediciyi açıyoruz.
Ve video kayıt tuşuna basarken aynı anda ses kaydetmeye başla tuşuna basıyoruz.
Video'yu bitirirken aynı anda ses kaydını da bitiriyoruz. Sonra ise USB Kablosu PC ile Telefon ile bağlantı kuruyoruz.
Sonra ise ses kaydını bilgisayara çekiyoruz . Camtasia Studio 8 , veya daha üstü ile ses kaydı ile video'yu birleştiriyoruz.
Bu kadar basit kardeşlerim. İşinize %100 işinize yarayacaktır. Tek falsosu skype üzerinden arkadaşınız ile video çekemezsiniz.

Herkese iyi geceler * Jeregu

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Akıllı telefonunu mikrofon olarak kullanmak istersen.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buda yararlı konun bütünlüğünü koruduğun için teşekkür ederim.

Akıllı telefonunu mikrofon olarak kullanmak istersen.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şuanda kontrol ettim gerçekten benim söylediğimden gerçekten çok daha yararlı çok teşekkür ederim.

ISa_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu fikir güzel zamanında benimde çok işime yaradı ama günümüzde akıllı telefonun en kötüsü 400-500 liradan mikrofonlar 15-20 liradan başlıyor...
Telefonun ses kaydedicisi prof bir mikrofonla eşit ama senkronizasyon meselesi insanı çileden çıkarıyor hele birde kendinizi çekiyorsanız. (Ekran +Kamera + Ses kaydı):S
Şahsen ben bu senkron muhabbeti yüzünden video çekmekten soğuyup bırakmıştım. :rank:

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkes üretebilseydi bu konu daha önceden açılırdı.

Düşünmeye tenezzül bile etmeyen cümlesi yanlış olmuş. Eleştirirken biraz daha düzgün cümleler ile eleştirin.

Bir konum vardı hani mesaj yazmadan önce araştırmakla ilgili. O konudan sonra bir daha bildiğim şeyi araştırmayacağım dedim, keşke araştırsaymışım kelimenin anlamını bilmiyormuşum :(

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir konum vardı hani mesaj yazmadan önce araştırmakla ilgili. O konudan sonra bir daha bildiğim şeyi araştırmayacağım dedim, keşke araştırsaymışım kelimenin anlamını bilmiyormuşum :(
Hayır kelime anlamı olarak yanlışlıktan bahsetmiyorum yani şimdi düşünmeye yeltenmeyen birinden söz ediyorsun insan her zaman bir şekilde düşünür bu yüzden eleştirinde ki o cümle mantıksız olmuş. Eleştiriler ciddiyet ile yapıldığı için bu tür mantık dışı olan cümlelerin eleştirilerde olması canımı sıkıyor o yüzden uyarmak istedim.

NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hayır kelime anlamı olarak yanlışlıktan bahsetmiyorum yani şimdi düşünmeye yeltenmeyen birinden söz ediyorsun insan her zaman bir şekilde düşünür bu yüzden eleştirinde ki o cümle mantıksız olmuş. Eleştiriler ciddiyet ile yapıldığı için bu tür mantık dışı olan cümlelerin eleştirilerde olması canımı sıkıyor o yüzden uyarmak istedim.

Haklısın o cümle ağır oldu. Demek istediğim çok az düşünendi. Çünkü dünyada hiç üstüne düşünülmüş diyemediğimiz şeyler görebiliyoruz. Bunu da o şekilde anlatmaya çalıştım ama olmadı galiba.

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle fikrimi beğenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yukarıda Personinblack arkadaşımızın verdiği sistemi denedim ve çalışmıyor. Bunları söylemek istedim kullananlar bir beğeni atarsa beni mutlu eder. İyi günler , iyi forumlar.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Çözüm? Budur
Ayrıca Herkesin düşünebileceği bir şey bu. Yıllar önce ben de düşünmüştüm ama böyle çekilen videolar kalitesiz olur.
Eğer video çekebilecek bir bilgisayarın varsa bir zahmet mikrofonun da olsun...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bence " google translate " den çeviri yapıp konuşan kadının sesini kaydedip onu dinlettirmeleri daha makbule geçer :ci:
( Yıllarca mikrofonu olmayıp ts3 de bu şekilde konuşan arkadaşım vardı mikrofon alınca çok değişti )

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sonra yorumlarda "bu nasıl mikrofon len" muhabbeti*
iPhone 6S Edge+ Premium'la bile kaydetsen sesi yine olmaz. Kalitesiz.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ekstra bir yöntem isteyenler kulak üstü kulaklıklarını mikrofon girişine takıp deneyebilirler. (Evet çalışıyor fakat ses kalitesi pek iyi değil)