Repair engelleme

cnsrc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar bir survival server üzerinde çalışıyorum ve repair engelleme ile ilgili bi skript arıyorum bulamadım böyle bir şey mümkün mü? Mesela adam crafting table'ı açtığı zaman farklı 2 yere elmas kılıç koyuyo tam bir elmas kılıç oluyor. Bunu engellememin yolu varmı veya daha az durability li bi hale getirmemin? Teşekkürler.​

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
o zaman direk eşya üretimi engellenmiş olmazmı ?
Haklısın :pof: Şimdi aklıma geldi bir bakiyim dedim :D Tamir ederkende kılıcı üretmiş oluyoruz, direk onu engelliyim dedim ama normal üretim hiç aklıma gelmemişti..

PHP:
on craft of sword, bow, axe, pickaxe, shovel or hoe:
    loop 9 times:
        if type of slot loop-number of player's current inventory is sword, bow, axe, pickaxe, shovel or hoe:
            if {_x} is not 2:
                add 1 to {_x}
            else:
                cancel event
                stop loop

on crafting click in slot 0:
    loop 4 times:
        if type of slot (loop-number - 1) of player's current inventory is sword, bow, axe, pickaxe, shovel or hoe:
            if {_x} is not 2:
                add 1 to {_x}
            else:
                cancel event
                stop loop
SkQuery ve SkRayFall gerektirir. Denedim kesinlikle sorunsuz çalışıyor.

Kılıç üretildiğinde üretim eşyalarında 2 tane kılıç varsa engellemesi diye bir şey yaptım.

Son düzenleme:

cnsrc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın :pof: Şimdi aklıma geldi bir bakiyim dedim :D Tamir ederkende kılıcı üretmiş oluyoruz, direk onu engelliyim dedim ama normal üretim hiç aklıma gelmemişti..

PHP:
on craft of sword, bow, axe, pickaxe, shovel or hoe:
    loop 9 times:
        if type of slot loop-number of player's current inventory is sword, bow, axe, pickaxe, shovel or hoe:
            if {_x} is not 2:
                add 1 to {_x}
            else:
                cancel event
                stop loop

on crafting click in slot 0:
    loop 4 times:
        if type of slot (loop-number - 1) of player's current inventory is sword, bow, axe, pickaxe, shovel or hoe:
            if {_x} is not 2:
                add 1 to {_x}
            else:
                cancel event
                stop loop
SkQuery ve SkRayFall gerektirir. Denedim kesinlikle sorunsuz çalışıyor.

Kılıç üretildiğinde üretim eşyalarında 2 tane kılıç varsa engellemesi diye bir şey yaptım.
Teşekkürler işe yaradı :)