Morpheus.nitrado.net | +60 ONLINE! | FACTION - SKYBLOCK | KONU DÜZENLENİCEK!

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
O yüzden mi sunucu 110 çekti. :) Kardeşim boş konuşmasan artık. Sizin gibi baltacılar sayesinde adamın konusu hep üstte oluyor olsunda! 10/10 başarılı bi sunucu. Yetkilisi olmak isterim açıkcası.
Çok teşekkür ederiz.
Çok güzel sunucuyu klasik olarak videodan girdim.
Biraz geliştim vip aldım.
Arenaya gittim 1v1 attığım adam klanını çağırdı fly la kestiler.
110 çekmesinin sebebi ya event ya event yoksa o sunucu için o imkansız bir rakam.
Sunucu 8 aylık bir sunucuydu. Sıfırdan tekrar açınca düşüşler oldu tabi, sunucu normalde +80 çekebilen bir sunucuydu. Mevcut Rekor 120 , 110 alabildim. Yorumunuz için teşekkürler.

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkür ederiz.

Sunucu 8 aylık bir sunucuydu. Sıfırdan tekrar açınca düşüşler oldu tabi, sunucu normalde +80 çekebilen bir sunucuydu. Mevcut Rekor 120 , 110 alabildim. Yorumunuz için teşekkürler.
"Bot detected. Please wait 5 Minute." Benim gibi daha nice suçsuz ve günahsız Oyuncu kaybedersiniz -_-

Elimdeki kazma V5, Yosunlu taş kazıyorum. Block sync diye atıyor :D Abi şu Korumaları bir gözden geçirin.

- Morpheus ve Rezillikler -
Yuh yani! Ulan VIP Hack açmış beni "Korkak Arena"da kesiyor. Girmenizi asla ve asla tavsiye etmiyorum! O kadar bağımlısı olmuştum Set yaptım. Adam Hile açmış Arena'da bizi kesiyor. Irrgggh yok böyle bir şey. Para sonuçta dimi?!

Artık gerisi size kalmış!
...

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
"Bot detected. Please wait 5 Minute." Benim gibi daha nice suçsuz ve günahsız Oyuncu kaybedersiniz -_-

Elimdeki kazma V5, Yosunlu taş kazıyorum. Block sync diye atıyor :D Abi şu Korumaları bir gözden geçirin.

- Morpheus ve Rezillikler -
Yuh yani! Ulan VIP Hack açmış beni "Korkak Arena"da kesiyor. Girmenizi asla ve asla tavsiye etmiyorum! O kadar bağımlısı olmuştum Set yaptım. Adam Hile açmış Arena'da bizi kesiyor. Irrgggh yok böyle bir şey. Para sonuçta dimi?!

Artık gerisi size kalmış!
...
VIP almış olsada cezası verilmeyecek diye bir Kuralımız yok. Elbette ilgilenicez, siz dert etmeyin. Korumaları tekrar yapıcam, yorumunuz için teşekkürler.

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Video'da ********* yazıyor? ********* ne alaka şimdi burada? @Greyder açıklar mısın? @YurttaSulh anlıyorum seni, çekemiyorsun bizi. Çekemiyorsan git az ötede yaşa abisi.

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
********* ile alakamız yoktur. OP verdiğimiz oyunculardan birisinin yazdığı bir mesaj olabilir. Lapisli bir sunucu açıp bu kadar oyuncu çekmenize katlanamadığımızdan gerekeni yaptık. Saygılarımızla -Yurtta Sulh Klanı
Birader, biz kutu sistemi yapıp oraya % şansla olan VIP itemleri konulacaktı. Ve skypenizi alabilir miyim? Adamca konuşalım. Ve sunucuya verdiğiniz zararların hesabı sorulacak.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Video'yu ve olanları dışarıdan dikkatli bir biçimde takip etmekteyiz. Videoda görüyoruz ki *********'nin ismi geçmekte. Bizim böyle bir aktiviteyle uzaktan yakından ilgimiz veya alakamız yoktur, olamaz. Bilinmelidirki; bu
şahsiyetlerle hiçbir şekilde bağımız yoktur ve olmayacaktır. Bizim ismimizin orada geçmesinin nedenini bilmiyoruz lakin bu şahsiyetlere ********* gerekeni yapacaktır.

> ********* Yönetim Ekibi

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Bu saldırının çözümü mutlaka bulunacaktır.
Saldırının kaynağını bulduk ve engelledik!
Video'yu ve olanları dışarıdan dikkatli bir biçimde takip etmekteyiz. Videoda görüyoruz ki *********'nin ismi geçmekte. Bizim böyle bir aktiviteyle uzaktan yakından ilgimiz veya alakamız yoktur, olamaz. Bilinmelidirki; bu
şahsiyetlerle hiçbir şekilde bağımız yoktur ve olmayacaktır. Bizim ismimizin orada geçmesinin nedenini bilmiyoruz lakin bu şahsiyetlere ********* gerekeni yapacaktır.

> ********* Yönetim Ekibi
Saldırıyı engelledik, önemli olan o. ********* dediklerinde tuhafıma gitti acaba siz mi yapıyorsunuz diye. Neyse artık, sorun değil.

Konu güncel!