çok fazla ram istiyor ya ayrı sunucuları kullanmak daha iyi gibi geliyorNeden bungeecord kullanmak istemiyorsunuz?
Bungeecord u ayrı sunucuya kur?çok fazla ram istiyor ya ayrı sunucuları kullanmak daha iyi gibi geliyor
bilen varmı ?
işte sorunum o. direk factiondan skyblock'a geçmelerini istiyorumBungeecord u ayrı sunucuya kur?
Kaç gb raminiz var ve kaç gb kaldı ?işte sorunum o. direk factiondan skyblock'a geçmelerini istiyorum
2gb vds ramım var 2gbside faction sunucudaKaç gb raminiz var ve kaç gb kaldı ?
Ben bungeecord suz bir yöntemi varsa bilmiyorum. Sadece bungeecord ile yapılabilir diye sanıyorum.işte sorunum o. direk factiondan skyblock'a geçmelerini istiyorum
Hmm. Bungeecord kurmak baya sıkıntı olur o zaman.2gb vds ramım var 2gbside faction sunucuda
aynen o yüzden skript kodlamayı bilenlerden yardım istiyorumHmm. Bungeecord kurmak baya sıkıntı olur o zaman.
Ben biliyorum asdasdasdaynen o yüzden skript kodlamayı bilenlerden yardım istiyorum
biraz açıklarmısın anlamadımBen biliyorum asdasdasd
Şöyle bişi olabilir aslında. Oyuncu factiondaysa Taba bastığında Faction SkyBlock diye olabilir. İstiyorsan öyle yapabilirim.
Bungeecord olmadan skript ile yapilmasi imkansiz.aynen o yüzden skript kodlamayı bilenlerden yardım istiyorum
Eğer adam factiondaysa tabda faction yazcak skyblock ise Skyblock ?biraz açıklarmısın anlamadım![]()