Merhaba! Bir hata hakkında size soru sorucağım!

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
options:
    isim: &8[&3ServerIsim&8]
    perm: anti.macro

on click:
    add 1 to {click::%player%}

every 1 seconds:
    loop all players:
        delete {click::%loop-player%}
    wait 0.1 seconds
    loop all players:
        if {click::%loop-player%} is greater than 17:
            loop all players:
                if loop-player has permission "{@perm}":
                    send "{@p} &c%loop-player% &6adlı oyuncu saniyede &8[&e%{click::%loop-player%}%&8] &6tık yaptı! &7CPS&8." to loop-player
            wait 0.01 seconds
            execute console command "/kick %loop-player% &cMacro algıladı Lütfen macroyu kapatınız!"

Evet bu komutun if loop-player has permission "{@perm}": kısmında hata var sebebi nedir ? şimdiden teşşekürler!

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
onu optionstan çıkarıp deneyin ?
yani
Kod:
loop-player has permission "anti.macro":
deneyiniz.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
PHP:
loop all players:
        if {click::%loop-player-1%} is greater than 17:
            loop all players:
                if loop-player-2 has permission "{@perm}":
                    send "{@p} &c%loop-player-1% &6adlı oyuncu saniyede &8[&e%{click::%loop-player-1%}%&8] &6tık yaptı! &7CPS&8." to loop-player-2
            wait 0.01 seconds
            execute console command "/kick %loop-player-1% &cMacro algıladı Lütfen macroyu kapatınız!"
İç içe loop olduğu için değer alınırken hangi loopun değeri alınacağının karışmaması ve skriptin istenildiği gibi olması için numara belirtilmeli. Hata mesajında da düzgünce anlatıyor zaten..

Son düzenleme:

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
loop all players:
            loop all players:
                    send "{@p} &c%loop-player-1% &6adlı oyuncu saniyede &8[&e%{click::%loop-player-1%}%&8] &6tık yaptı! &7CPS&8." to loop-player-2
            wait 0.01 seconds
            execute console command "/kick %loop-player-1% &cMacro algıladı Lütfen macroyu kapatınız!"
İç içe loop olduğu için değer alınırken hangi loopun değeri alınacağının karışmaması ve skriptin istenildiği gibi olması için numara belirtilmeli. Hata mesajında da düzgünce anlatıyor zaten..
bu seferde bu hatayı veriyor

Kod:
 undefined option {@p} (Anti Macro.sk, line 21: send "{@p} &c%loop-player-1% &6adl² oyuncu saniyede &8[&e%{click::%loop-player-1%}%&8] &6t²k yapt²! &7CPS&8." to loop-player-2')

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Options tanımlanamadı diyor. Options: kısmında var mı
PHP:
loop all players:
            loop all players:
            wait 0.01 seconds
2 nizede teşşekürler oldu <3

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu başlığı sabitlemeleri gerek. Cidden. Örnek bir Skript Yardım İsteme konusu. Millet "ACİLYARDIIIIM" diye başlık açarken böyle bir başlık. Sandalyemden kalkıp alkış tuttum.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu başlığı sabitlemeleri gerek. Cidden. Örnek bir Skript Yardım İsteme konusu. Millet "ACİLYARDIIIIM" diye başlık açarken böyle bir başlık. Sandalyemden kalkıp alkış tuttum.
Ne varki bunda ?, nasıl bir başlık bekliyordun hey sizi lanet olasılar bana yardım edin gibi bir şeymi :)

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne varki bunda ?, nasıl bir başlık bekliyordun hey sizi lanet olasılar bana yardım edin gibi bir şeymi :)
Hayır, diğer başlıklara bak. "BEYLEEEEER YARDIMMMMMM" VEYA "ACİİİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL" diye başlıklar var. Oysa senin başlık ne kadar sevecen.
Dur bir saniye,
bir saniye daha.
Sen beni yanlış anladın. Ben seni CİDDİ anlamda övdüm.