Client > Yeni 1.8 Client mi Cıktı ??

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
sunucuma bir oyuncu geldi ve swyi çökertti acıldıgında yapan kişi tekrar çökerttimmi dedi ben inanmadım yap dedim sw gene çöktü sw acıldıgında sordum ne clienti diye ve sanane dedi sonra 10 tl ver söyliyim dedi bende ip ban attım server sürümü 1.8.X acaba yeni clientmi cıktı 1.8 veya varmıydı varsa koruması ne tekrar girebilir ben tedirginim :D

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
tab complete i kapatmalısın. bunun için pluginler mevcut...

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İp-ban iyi bir seçenek değil. İnternet veya bilgisayar yeniden başlatıldığında ip değişebiliyor. Hatta IP değiştirmek için programlar bile var. Serverin neden çöktüğüne dair bir log vardır illa ki. logs klasörüne bir göz at istersen. (Varsa :D)

BatuBskn0

En iyi cevaplar
0
tab complete i kapatmalısın. bunun için pluginler mevcut...
Ekstra bir plugin kullanılması gerekmediği için spigot.yml üzerinden yapılması çok daha iyi ve basittir.
Büyük ihtimalle crash atıyor. c4 gibi.
Spigot 1.8.8 son sürüm kullanılıyorsa eğer sadece c4 var bildiğim. Onunda çözümü tab-complete.
İp-ban iyi bir seçenek değil. İnternet veya bilgisayar yeniden başlatıldığında ip değişebiliyor. Hatta IP değiştirmek için programlar bile var. Serverin neden çöktüğüne dair bir log vardır illa ki. logs klasörüne bir göz at istersen. (Varsa :D)
tamam spigottan o ayarı yapıyorm hemen

Ama Zaten orası -1 :D

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar yeniden başladığında ip değişmez tabi bilgisayar modem görevi görmüyorsa. IP'yi değiştirmenin yolu modemi kapatıp açmak veya modem arayüzünden wan dsl_internet bağlantısını kesip tekrar bağlanmaktır.

tamam spigottan o ayarı yapıyorm hemen

Ama Zaten orası -1 :D
O halde spigot sürümünüzün güncelliğini kontrol etmeniz gerek.

BatuBskn0

En iyi cevaplar
0
Bilgisayar yeniden başladığında ip değişmez tabi bilgisayar modem görevi görmüyorsa. IP'yi değiştirmenin yolu modemi kapatıp açmak veya modem arayüzünden wan dsl_internet bağlantısını kesip tekrar bağlanmaktır.

O halde spigot sürümünüzün güncelliğini kontrol etmeniz gerek.
nitrado kullanıyorum 1.8