DragonSurvivalTR
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu açıcağım, plugin paketi hazırlayabilecek varmı? yapan kişiye sunucumda pluginer+op vericeğim. en geç ayın 2sine. 34 slots 2 ay olacak.
EKLİYORUM.Sunucunun ne olduğuna bağlı. Skypemi eklerseniz detaylı konuşabiliriz; grummfurkan
Para var. Ama parasız yapan da çıkar mutlaka.oh op kaliteli paket hazırlicak kişiler para ister bro op değilPaketi Var Yada Paralı Yaptır Ona
Zaten Kaliteli Yapcak Kişiler Parayla Yapar Dedim :/Para var. Ama parasız yapan da çıkar mutlaka.
Neden öyle bir şey olsun ki ? Kaliteli paket yaptığında paragöz olmuyorsun sonuçta.Zaten Kaliteli Yapcak Kişiler Parayla Yapar Dedim :/
Kaliteli Paket Yapan Kişi Belliki Bilgilidir Tutcağı Bile Meçhul Olan Bir Sunucu İçin Boşa Zaman v.s. Niye Harcasın Belki Tutmicak ? 1 Ay Sonra Kapatıcak Sunucuyu Paket Yandı Op YandıNeden öyle bir şey olsun ki ? Kaliteli paket yaptığında paragöz olmuyorsun sonuçta.
Yardım etmiyiceksen işiize çomak sokma kardeşim.Kaliteli Paket Yapan Kişi Belliki Bilgilidir Tutcağı Bile Meçhul Olan Bir Sunucu İçin Boşa Zaman v.s. Niye Harcasın Belki Tutmicak ? 1 Ay Sonra Kapatıcak Sunucuyu Paket Yandı Op Yandı
Soru Cevaplıyorum.Yardım etmiyiceksen işiize çomak sokma kardeşim.
Biz pvp dedik sen faction diyorsunÜcret karşılığında eski sunucumun pluginlerini satabilirim. Faction
Önemki değilGörmedim kusura bakma