DeathMessages sorunu

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 için ilk faction paketini çıkaran bendim. Şimdi v2 si için uğraşıyorum. %90 ı bitti, birkaç sorun ve daha türkçeleştirmediğim birkaç config kaldı.

Sunucu versiyonu : 1.8 Spigot
Deathmessages configi(kendim türkçeleştirdim) :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

/dm reload yazdığımda aldığım hata :

log un tamamı :

DeathMessages versiyonu : 3.1.0 (
)

Başka vermem gereken bilgi varsa söyleyebilirsiniz

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
iConomy sil essentialsın ekonomisini kullan
deathmessage mesajları sil tırnakta yada boşluklarda hata yaptın sanırım İngilizcesini baştan düzenle

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
meşgul biriyim sponsor olduğum sunucuyla uğraşıyorum başka sorunlarla fazla ilgilenemem kb :/
Essentials economy kullanmak istemiyorum. Neden kullan dediğini söylersen sevinirim.
Ve deathmessageste boşluk, tırnak, türkçe karakter hatası yapmadığıma eminim. kontrol de ettim. ama yine de düzelmedi deathmessages ve legendarymessages dışında bu işi halledebilecek plugin var mı

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Essentials economy kullanmak istemiyorum. Neden kullan dediğini söylersen sevinirim.
Ve deathmessageste boşluk, tırnak, türkçe karakter hatası yapmadığıma eminim. kontrol de ettim. ama yine de düzelmedi deathmessages ve legendarymessages dışında bu işi halledebilecek plugin var mı
iConomy Benim Gözümde aşırı gereksiz bir plugin ztn essentials para verip alabiliyosun iConomy'nin Warn'ında Critic Bug Olabilir Demiş dikkatli bak görürsün
DeathMessage'nin mesajların olduğu dosyayı sil yeniden başlat sw'ni yeni gelen mesajlar çalışcakmı diye bak çalışırsa bilki bi hata yapmışsın :/

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iConomy Benim Gözümde aşırı gereksiz bir plugin ztn essentials para verip alabiliyosun iConomy'nin Warn'ında Critic Bug Olabilir Demiş dikkatli bak görürsün
DeathMessage'nin mesajların olduğu dosyayı sil yeniden başlat sw'ni yeni gelen mesajlar çalışcakmı diye bak çalışırsa bilki bi hata yapmışsın :/
herkes iConomy kullandığı için essentialseconomy komutlarını bile bilmiyorlardır. ayrıca sql bağlanmadığı için uyarı veriyor.
deathmessageste renk kodu kullandığım için sorun olabilir mi acaba ?

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
herkes iConomy kullandığı için essentialseconomy komutlarını bile bilmiyorlardır. ayrıca sql bağlanmadığı için uyarı veriyor.
deathmessageste renk kodu kullandığım için sorun olabilir mi acaba ?
:DBen iconomy kullanmıyorum ve mysql bağlayıp napcaksın ?
dediğimi yap İngilizcesini dene ondada renk kodu var çalışırsa hata sende anlarsın
-/eco give <player> <miktar> (para verir)
-/eco yaz görürsün bütün hepsini

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
neyse, tüm pluginleri halletikten sonra tekrar denerim DM yi.
Deathmessage ve LegendaryMessages dışında bu işe yarayan plugin var mı?
ve iConomy sadece uyarı veriyor. sql bağlamak zorunda değilsin.Bu şuna benzer "emniyet kemerini bağlamadın"