• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Bati Host danmı Server Alayım Nitradodanmı ?

Batı Hostmu Nitradomu ?

• Nitrado

Kullanılan: 14 48.3%
  • BatıHost

Kullanılan: 15 51.7%

• Kullanılan toplam oy
    29

EratyBlod

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Ben bir Faction Sunucusu açmaya karar verdim Çok Fazla Bütçem Olmadıgı İçin Batihost Bana Daha Sıcak Geliyor. Sizin Fikirleriniz nelerdir Nitradonun Paneli Daha Kullanışlı Gibi Geldi Plugin Yüklemesi Map yüklemesi falan BAtihostda da Plugin Kolay Yükleniyormu BatiHost da Lag Falan oluyormu bunları cevaplarsanız sevinirim. Dedigim Gibi Faction Sunucusu açacagımdan Oldugu kadar Plugin ve Map YÜkleyecegim ne az ne fazla Birde Ben eskiden Deneme amaçlı Bedava Server açmıştım Batihost ile Panel aynı idi Cmd idi oda Cmd yi açınca çok kasmıştı Batihostda da böyle bir şey olurmu ? Benim Pc çok kötü oldugu için Paneli Açınca Falan Kasarmı Son Olarak 45 TL lik Paketi alacağım

-Şimdiden Teşekkürler.

-Yazım Yanlışları olabilir kusura bakmayın.

Bu Arada BatiHost a Plugin ve Map Direk Yükleniyormu Çünkü Bazı Arkadaşlar FileZilla İle yüklüyor bende Filezilla açılmıyor.

Son düzenleme:

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşük bir bütçen var ise 1sunucum ve rabisuyu tercih ederim 1sunucumun kendi paneli var nitrado gibi rabisuda panel veriyordu sanırım ama istersen vds alabiliyorsun.

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
nitrado yüksek bütçeli daha kaliteli batihost düşük bütçeli pekde kaliteli sayılmaz ama eger böyle büyük bir hub yada ünlü bir serverkurmayı düşünüosan 1sunucum kullan

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alabiliyorsan OVH'nin kendi sitesinden almanı tavsiye ederim. Çünkü Türkiyedeki bazı hosting firmaları zaten OVH'den sunucu kiralayıp üzerine komiyon koyuyorlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

paketleri incelemelisin. Hem 6 GB Hemde kaliteli Fakat satın alırken Windows server 2012 seçerseniz 17 Euro oluyor fakat linux kullanırım diyorsanız 10 Euro
Linux olan 33Tl
Windows olan 56TL
Windows olan neden mi pahalı? çünkü lisanslı olduğu için.

Ek olarak bkz;
bu hosting şirketi benim felan deyil Bu şirket çok büyük bir şirket Googleden araştır OVH'yi Dediğim gibi TR'deki bazı hoting şirketleri zaten buradan kiralayıp sizlere bizlere sunucu satıyor...

Son düzenleme:

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle BATIHOST! Test ettim.
Nitrado: 6 GB + 30 Plugin 3 oyuncu = 18TPS
BatıHost: 2 GB + 60 Plugin + 3 oyuncu = 20TPS
Ayrıca batıhost'un desteği de çok iyi.

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Siz onu bunu öneriyorsunuzda peki bu firmaların kendinlerine ait datacenteri mi var ya kabin kiralamıştır yada yurt dışından sunucu sanallaştırıp satıyordur
Konu sahibi eğer anlayabilecek yaştaysan anlarsın fakat anlanammsan ben bilemem.
Eğer kullanabileceksen ve takibini yapabileceksen Contabo firmasını öneririm Almanya lokasyon olup ping daha azdır.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz onu bunu öneriyorsunuzda peki bu firmaların kendinlerine ait datacenteri mi var ya kabin kiralamıştır yada yurt dışından sunucu sanallaştırıp satıyordur
Konu sahibi eğer anlayabilecek yaştaysan anlarsın fakat anlanammsan ben bilemem.
Eğer kullanabileceksen ve takibini yapabileceksen Contabo firmasını öneririm Almanya lokasyon olup ping daha azdır.
Küçük çaplı bir sunucuda bukadar abartmaya gerek yok bence -_-

Edit: Sanırsam 1Sunucum yoncu.com dan almakta sunucularını tam bilgi değil ama öyle duymuştum.

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Küçük çaplı bir sunucuda bukadar abartmaya gerek yok bence -_-
Buna abartma denilemez. Bu firmalardan aldığında zaten makine paneli elinin altından istedeiğini yapar ister sunucuyu böler ister tek sunucu kurar hemde daha hesaplı Türkiyedeki Hosting firmalarına göre Biraz Ülkenin durumu rahatlasın Dolar,Euro düşsün gör bakalım ne kadar ucuza alınabiliyor.
8 GB Cloud sunucu 100 liranın üzerinde bu ülkede işe bak :)

Haksızmıyım Ama adalet mi bu ? Hadi Vrgisi oyu buyu 35 Euro olusun 116 Tl yapar Vede 4 Çekirdek OVH'nin sunucuları E serisi oluyor... 24 GB rami 100 lira üzeri alıyorsun :) Türkiyeden 8GB Rami 100lira üzeri alıyorsun :)

ARTIK ÇOLUK ÇOCUK HERKEZİN GÖZÜNÜ AÇMASI LAZIM

Son düzenleme:

EratyBlod

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Batihost, daha sağlam kaliteli güvenilir...

Peki Yukarda Dediğim Gibi Bedavaya Bir Server almıştım BatiHost ile Paneli Aynı Cmd idi oda Paneli açtığımda PC kötü oldugu için çok kasıyordu BatıHost da böyle bir şey olurmu ?

Bizede göz atabilirsiniz

Evet Sizede Baktım Cidden Hoşuma Gitti Eyer 1-2 Saatligine Chicken Server verip Test Etme Gibi Bir şansım ola bilirmi ?

Birde Mesela Bat Server Aldım Diyelim İstersem Onu Cat Server e yükselte biliyormuyum ?

DenizNoble

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oynadığım serverden örnek vereyim. Nitrado iken para sıkıntısı vardı bazen. Ancak lag çok yoktu. Örneğin verimlilik 30 servet 30 kazmayla kazınca anında geliyordu envanterime.Ancak batıhost geçince server haftada en az 2 kez lagdan çöküyor denecek seviyeye geliyor.Ve kullandığım kazma ile kazınca 2 saniye geriden geliyor.Web sitemize saldırı yapıldı ve saldıran kişinin IP Adresini vermediler.Batıhost asla önermiyorum.Ancak bu serverden servere değişebilir