Yeni Açacagımız Sunucumuza Builder-Rehber-Plugin uzmanı Aranıyor

baydd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Yeni Açacagımız Servere Builder-Rehber-Plugin uzmanı arıyoruz Açacagımız sunucu ilk etapta 200 kişilik olacak ve ihtiyaca göre kişi sayısı artacak kendine güvenen kişiler bay_dd1 skype adresinden iletişime geçebilir aranılan özellikler

Builder:sadece spawnların tasarımını yapacak 2kişi alınacak

PluginUzmanı:Uzman biriside olabilir ama bilgisi fazla olmayan biride olabilir pluginleri %70 bitirdim sadece serverde ayarlaması kaldı 2 Kişi alınacaktır

Rehber:oyuncuların sorunlarına yardım edecek ve herhangibi sorunda direk bilgi verecek 3 kişi alınacaktır

Mesaj atatken
Ad:
Daha önce yaptıgınız işler-buildler-serverler hakkında bilgi görsel:

AhmetErenJrz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ad:Ahmet
Size uygun olan bölüm:Her ikiside olabilir.
Daha once icemc soncrafttr mineturk gibi sunucularda çalıstım.

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Ad:Tolga
Size uygun olan bölüm: Builder
Çalıştığım serverler : UstaCraft

skype58993

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad:Gürkan
Size uygun olan bölüm: rehberlik
Daha önce yaptıgınız işler-buildler-serverler hakkında bilgi görsel: gamesturkiye/ keko craft/ dc network/...

baydd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

baydd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
%60 bitti sadece küçük işler ve site tasarımı bitirmek kaldı yani yaklaşık 2hafta kadar

OmgEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Mehmet Efe
Size uygun olan bölüm: Builder
Daha önce yaptıgınız işler-buildler-serverler hakkında bilgi görsel: LegendCraftta moderator olarak çalışmıştım

mumutucar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
√ Adınız ve Soyadınız; Umut Uçar
√ Yaşınız - Doğum tarihiniz; 11√2005
√ Yaşadığınız yer;Adana
√ İletişim adresiniz;Skype: umutkaptains
√ [Mimar] Buildiniz'den bir kaç tane resim;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1 tane bulabildim sslerde format atıldıda k.b
√[Grafiker - Tasarımcı]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

5 server açtım forumdada saten var konuları istersen atabilirim 2 kere ortak başmod mod builder usta rehber rehber youtuber vs.
√ Daha önce yer aldığınız Sunucular - Takımlar veya projeler√ UltimateSurvival√UltimatePVP√Rainbox√WarriorGame√FairyCraft√ Daha Çok Varda Bay Unuttum
√ Kendinizden bahsedin; 11 yaşındayım günde 6√7 saat onlineyim Oyun Oynamayı Çok Severim İntro √ Mc Kanal Resmi wb yapabilirim bana küfür edilmediği takdirde küfür etmem ama aileye söverlerse o başka Baya Tecrübeliyim√ 4 yıldır Mc Oynuyorum √ İstersen İntro Kanal Resmi vs. Yapabilirim Yani Tecrübeli Ve İyi Biriyim
√ Neden seni seçmeliyim√ 4 yıldır build yapıyordum baya iyiyim serverinde Güzel Gibi Sıkısın Gibi Gördüm seni Tutuyorum seni Ben Çok iyiyimdir Arkadaşlarıma Sorabilirsin
√ Serverime Ne Yenilikler Getirebilirsin√ Build√Komut Bilgim İyidir√Oyuncularla Aram İyidir√Online Oyuncu Çekebilirim
√ Pvpen Nasıl √ 4 yıldır Mc Oynuyorum Arkadaşım Resilience Açıyor elmas set bende elmas setim onu kesiyorum√İyi Denilebilir√
√ Hangi Kanalları Takip Ediyosun√ Burak Oyunda √ Cyberrulz √ ismetrg √ Batuhan Çelik √ Koca Karı Ansiklopedisi √ *************√Gereksiz Oda
Grafiker olabilir modda Admin Builder